Odp: Supermotowy Terror Warszawy
To jest całkiem sensowne pytanie sam się nad tym zastanawiałem, no nic trzeba spróbować żeby zobaczyć.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 278 279 280 281 282 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To jest całkiem sensowne pytanie sam się nad tym zastanawiałem, no nic trzeba spróbować żeby zobaczyć.
@sajfer
nie bój żaby pilota na moto nie ma ale patrzysz na innych i jeeedziesz :)
ja na jutro odpadam bo jadę do Radomia męczyć Hondy
Pozdroofka
a mogę zadać bardzo głupie pytanie? bardzo zapierdalacie? Bo jestem ultra początkujący, a kiedyś tam chętnie bym dołączył..
Zapraszamy, zobaczysz sam że nie gryziemy :-) a sama jazda jest... dostosowana do warunków pogodowych. Pamiętaj każdy przebyty kilometr zwiększa twoje doświadczenie itd.
qnik szkoda że cię nie będzie :-(
Figiel rzuciłeś temat górki no i nie mogłem zasnąć więc fotki poniżej nocne zwiedzanie Ursynowa. Trochę ciemno ale coś tam widać górka godzina 00:40 no i powrót do domu przez kładkę
(uwaga konkurs piwo dla pierwszej osoby która zgadnie gdzie zostało zrobione ostatnie foto)
powiem ci tak Ja pie... z gozine szukałem i te miejsce to jest skrzyżowanie rzymowskiego z cybernetyki wiedziałem że to miejsce znam :P
[url]http://maps.google.pl/maps?hl=pl&ll=52.17471,21.002928&spn=0.000936,0.002068&sll=52.174534,21.003006&sspn=0.001872,0.004136&t=h&mra=mr&z=19[/url]
Dawaj browara :P
Brawo Ponczo wygrywa Piwko :-)
Pogoda dzisiaj pod psem chyba trzeba odwołać akcje liść dębu
to kazurówka jest??
chciało ci się tam wjeżdżać? :D
to kazurówka jest??
chciało ci się tam wjeżdżać? :D
Tak to kazurówka, wjeżdżam wszędzie tam gdzie mnie koła poniosą :-) lepsze to niż prosta i asfalt
wjeżdżam wszędzie tam gdzie mnie koła poniosą :-) lepsze to niż prosta i asfalt
pochwalam
tak, ale podziwiam że chciało Ci się tam pchać, jeszcze w nocy. tam przecież masa drutów jest wszędzie na około, i śmieci, butelek itp :)
chyba że po torze rowerowym wjeżdżałeś ;p
Michur, sajfer - w środę pierwszy trening na Bemowie. Polecam! Można się dużo nauczyć, no i km'y lecą:)
Hermes, widzę, że usiedzieć w domu nie mogłeś:) Czy ja dobrze widzę materac na zdjęciach?
przecież to łóżko u hermesa w domu
ps. a rzeczywiście pomyliły mi się modele twoja husqa nie jest ciężka
już wiemy gdzie hermes śpi :D
Michur, sajfer - w środę pierwszy trening na Bemowie. Polecam! Można się dużo nauczyć, no i km'y lecą:)
Hermes, widzę, że usiedzieć w domu nie mogłeś:) Czy ja dobrze widzę materac na zdjęciach?
Wyskoczyłem nocą bo Figiel przewidział deszczową niedziele.
Gałka brawo za spostrzegawczość, tak to materac leżał sobie tam samej górze chyba jako banda, ale na drzemkę może być ;-)
Dodamy stolik i będzie idealne miejsce na kolacje przy świecach ;-) i blasku księżyca.
A tak naprawdę to wszyscy już wiedzą gdzie spię więc nie pozostaje mi nic innego jak zaprośić was na parapetówę ( to najtańszy metraż na ursynowie)
Kolejne bardzo głupie pytanie, czy z treningiem nie powinienem chociaż zaczekać aż zamontuje crash pady i buty zakupię odpowiednie? :)
Na razie jeżdżę w adrenalinach miastowych które nic nie chronią, a trening to mi się kojarzy z "jak się nie wywrócisz to się nie nauczysz" :)
gałka napisał/a:Michur, sajfer - w środę pierwszy trening na Bemowie. Polecam! Można się dużo nauczyć, no i km'y lecą:)
Kolejne bardzo głupie pytanie, czy z treningiem nie powinienem chociaż zaczekać aż zamontuje crash pady i buty zakupię odpowiednie? :)
Na razie jeżdżę w adrenalinach miastowych które nic nie chronią, a trening to mi się kojarzy z "jak się nie wywrócisz to się nie nauczysz" :)
Powiem ci tak nikt nie każe ci zapier.... ile fabryka dała jedziesz z taką prędkością na ile czujesz. Co do "jak się nie wywrócisz to się nie nauczysz" na mieście też możesz zaliczyć glebę, myślę że bardziej niż o strój i pady chodzi o olej w głowie i to że nie od razu Kraków zbudowali stąd uważam że gałki pytanie nie było głupie.
Małe kroczki dojdziesz do celu jakim jest doskonalenie swoich umiejętności. Nikt nie urodził się mistrzem.
Strony Poprzednia 1 … 278 279 280 281 282 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.110 sekund, wykonano 46 zapytań