Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Albo jest pisane właśnie dla Ciebie!
Żeby Cię zmobilizować :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 277 278 279 280 281 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Albo jest pisane właśnie dla Ciebie!
Żeby Cię zmobilizować :D
Hej Co do Radomia czekamy na potwierdzenie tej niedzieli zamiast na bemowo wybrać się do Radomia ciekawa alternatywa dla kiełbasek itd. na Bemowie.
Figiel ja mogę wyskoczyć ok 18 jak ci pasuje.
Hej :) Ja się chętnie wybiorę do Radomia, ale jakoś później - maj/czerwiec.
Póki co dowiedziałam się, że:
- wolne treningi odbywają się w poniedziałki, środy i piątki, czasami także z niedziele (jeżeli nie ma większych imprez i wynajmu całego toru)
- koszt za cały dzień (9-17) to ok. 120 pln, ale można podzielić na dwie części (9-14, 14-17)
- pierwszy wolny trening 18.04
- preferują stroje skórzane
- wymagają prawka kat. A
treningi są juz od koca marca, strój ma byc taki żebyś sobie krzywy nie zrobił, chociaż oszołomów w jensach już widziałem, prawko chyba faktycznie jest wymagane, dla zawodników po opłaceniu składki AK Radom 55pln za rok korzystanie z toru jest za free, najlepszy dzień to poniedziałek bo malo ludzi, najgorszy to słoneczna niedziela kiedy to plstików zjeżdża się cala masa
Jutro ktoś chętny na latanie? o ile mi oponki zmienią, bo już miał być na dziś gotów...
gałka napisał/a:Hej :) Ja się chętnie wybiorę do Radomia, ale jakoś później - maj/czerwiec.
Póki co dowiedziałam się, że:
- wolne treningi odbywają się w poniedziałki, środy i piątki, czasami także z niedziele (jeżeli nie ma większych imprez i wynajmu całego toru)
- koszt za cały dzień (9-17) to ok. 120 pln, ale można podzielić na dwie części (9-14, 14-17)
- pierwszy wolny trening 18.04
- preferują stroje skórzane
- wymagają prawka kat. Atreningi są juz od koca marca, strój ma byc taki żebyś sobie krzywy nie zrobił, chociaż oszołomów w jensach już widziałem, prawko chyba faktycznie jest wymagane, dla zawodników po opłaceniu składki AK Radom 55pln za rok korzystanie z toru jest za free, najlepszy dzień to poniedziałek bo malo ludzi, najgorszy to słoneczna niedziela kiedy to plstików zjeżdża się cala masa
Dzisiaj rozmawiałam i z tego co wiem w ten piątek, sobotę, niedzielę i poniedziałek są jakieś imprezy Hondy i Yamahy i na SM ciężko będzie się wbić.
Ja planuję najpierw kilka treningów zaliczyć, a dopiero później tam, żeby się najpierw trochę wjeździć...
Proponuje ustawkę na Radom 30.04 poniedziałek albo 02.05 środa.
W niedziele potestuję na tym torze jakieś Hondy to może się z nim zaprzyjaźnię :)
Qnik
Ja jestem chętny na Radom ;)
W dziale Ogólne stworzyłem temat TOR RADOM, tam można pisać o takich numerach. Daj mi znać jak się zdecydujesz. Chętnie też się wybiorę. 1 Maja lecę do biłgoraju także pisz :D Coś się może zaplanuje ;)
a ja wiem gdzie produkują sarenki
Dobra wróciłem z roboty do domu i tu ładna pogoda no pojawia się pytanie Panowie i Pani jezdzimy coś?
Ok 18? W piątek jedni idą na piwo inni na motor :-)
e tam zimno;]
Może w niedziele ok 13 gdzieś ?
Witam Panowie, w sobotę na Bemowie chciałbym dołączyć do waszego zacnego grona (ile można czytać form). Dajcie jakieś priw namiary to się ustawimy.
teoretycznie niedziela cała deszczowa
Teoria teorią zobaczymy w praktyce lista na niedzielę :-) oczywiście pod warunkiem że Pani Pogoda będzie łaskawa. Godzina 10-11 Ustawka gdzieś w WAW-ie ;-) pl.Teatralny
1.hermes
2.Figiel
3.snowboarder
4.gałka
5.qnik
6.SUPERMOTO
7.Koso
8.Wanted
9........
10........
11........
12........
13........
Rozumiem że dziś nikt nie chciał jezdzić w sumie piątek 13 ale ja polatałem
Panowie ja o jakieś 12 dopiero będe w domu, to jak byście skoczyli powiedzmy do janek albo w okolice pruszkowa to bym się do was podpiął
a mogę zadać bardzo głupie pytanie? bardzo zapierdalacie? Bo jestem ultra początkujący, a kiedyś tam chętnie bym dołączył..
Strony Poprzednia 1 … 277 278 279 280 281 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.091 sekund, wykonano 44 zapytań