BMW odpada.
Gierwi - wiesz jak to jest... Ja trochę jak sroka - niby to tylko kolorki ale za to jakie!? :P
Wygląda w nich naprawdę odjazdowo. ;)
Różnice niby nie są wielkie ale trochę tego jest. Większa pojemność, piękne anodowane i bezdętkowe koła, antyhop, trochę inne plastiki i jeszcze pare innych drobiazgów.
We wszystkim o czym piszecie macie 100% racji. Ja nie mam absolutnie problemu z rocznikiem jako taki. Podobnie jak z ceną. Uważam jednak, że cena powinna być poprostu uczciwa. Nie szukam okazji. Wy piszecie o perełka, które owszem zdarzają się ale nie są normą. Do tego białego z Olx juz dzwonilem, jestem nawet umówiony na oględziny ale pare motocykli w życiu juz miałem i po tym co juz sie dowiedziałem szału sie nie spodziewam...
Jesli nie jest łatwo znaleźć 3-4ro latka godnego uwagi to 8mio latka będzie jeszcze trudniej. Dalej to juz czysta statystyka. Kilka dodatkowych lat to potencjalnie kilku właścicieli wiecej, kilka "przygód" extra, ogromna szansa na większy przebieg, zużycie, zaniedbania itp.
Dlatego nie skreślam SMC. Był na forum ostatnio SMC za 16500 i to była wg. mnie naprawdę dobra oferta. Zreszta zniknął po kilku dniach... Póki co moim faworytem jest sprzęt Oleja ale jeszcze go nie oglądałem. Jestem otwarty na oferty. :)
SPIDI
Subiektywnie o motoryzacji z charakterem
Facebook.com/SpidiFreestyle