Odp: KTM SMC 660 - problem z chłodzeniem
tak
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM 3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6 SOLD
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » KTM SMC 660 - problem z chłodzeniem
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
tak
Dzięki za błyskawiczną odpowiedź hacker33 ;). Zużycie przpustnicy postępuje zgodnie z jej naturą?
przepustnica zaczyna sie luszczyc ja bym wymienil.
przepustnica zaczyna sie luszczyc ja bym wymienil.
To tylko powłoka galwaniczna. To chyba nie powód do wymiany. Co innego gdybym znalazł jakieś pęknięcie. Przepustnice oferowane na allegro nie posiadają tej powłoki i są wykonane z innego materiału, co nie zachęca :P.
ale mozna ori kupic juz w podobnych pieniadzach do zamiennika
przeputnica peknieta. nadmiernie wytarta lub luszczaca sie kfalifikuje sie do wymiany. ta powloka sie odrywa i idze poprostu w silnik. czytalem kiedys w jakiejs serwisówce fcra ze w tych trzech przypadkach jest do wyjebania
Ja nie widziałem jeszcze gaźnika używanego bez wytarć lub złuszczeń tej farby.
wytarcia tak ale nie odpadajace te kawalki powloki. zresztą nie moja sprawa ;)
Ok, poszukam oryginalnej przepustnicy bo te chałupnicze wyroby nie wzbudzają mojego zaufania. Ta wygląda najlepiej z oferowanych. Jest czymś pokryta i posiada uszczelkę [url]http://allegro.pl/plytka-przepustnicy-z-uszcz-keihin-fcr-i5173049850.html[/url]
Czesc. Kupilem niedawno 660 i zauwazylem ,ze w moim wogole nie ma wiatraka chlodnicy. Na ktorej piwinien byc chlodnicy i do czego powinien byc podpiety i czujnik temp gdzie powinien byc wkrecony? I jeszcze jedno gdzie kupie linke dekompresatora bo mi sie zerwala....
Czesc. Kupilem niedawno 660 i zauwazylem ,ze w moim wogole nie ma wiatraka chlodnicy. Na ktorej piwinien byc chlodnicy i do czego powinien byc podpiety i czujnik temp gdzie powinien byc wkrecony? I jeszcze jedno gdzie kupie linke dekompresatora bo mi sie zerwala....
Pewnie ASO - ja też muszę pomyśleć o lince dekompresatora. Jutro napiszę do KTM'a w Poznaniu i dam znać ile stoi.
Miro napisał/a:Czesc. Kupilem niedawno 660 i zauwazylem ,ze w moim wogole nie ma wiatraka chlodnicy. Na ktorej piwinien byc chlodnicy i do czego powinien byc podpiety i czujnik temp gdzie powinien byc wkrecony? I jeszcze jedno gdzie kupie linke dekompresatora bo mi sie zerwala....
Pewnie ASO - ja też muszę pomyśleć o lince dekompresatora. Jutro napiszę do KTM'a w Poznaniu i dam znać ile stoi.
Ok to czekam na info
linka do deko kosztuje 115zł
Wiatrak u mnie jest na lewej chłodnicy. W prawej chłodnicy na dole umieszczony jest czujnik temp. To właśnie pod niego powinien być podłączony wiatrak.
Miro napisał/a:Czesc. Kupilem niedawno 660 i zauwazylem ,ze w moim wogole nie ma wiatraka chlodnicy. Na ktorej piwinien byc chlodnicy i do czego powinien byc podpiety i czujnik temp gdzie powinien byc wkrecony? I jeszcze jedno gdzie kupie linke dekompresatora bo mi sie zerwala....
Wiatrak u mnie jest na lewej chłodnicy. W prawej chłodnicy na dole umieszczony jest czujnik temp. To właśnie pod niego powinien być podłączony wiatrak.
ok dzieki a zasilanie wiatraka masz skad pociagniete?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » KTM SMC 660 - problem z chłodzeniem
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 81 zapytań