Temat: ktm smc 690
Siema
Może był, może nie.
Krótko - kto kolwiek, co kolwiek - warto ?
[url]http://otomoto.pl/ktm-smc-ktm-690-supermoto-akrapovic-M3976489.html[/url]
Pozdro i dzięki za pomoc !
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » ktm smc 690
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siema
Może był, może nie.
Krótko - kto kolwiek, co kolwiek - warto ?
[url]http://otomoto.pl/ktm-smc-ktm-690-supermoto-akrapovic-M3976489.html[/url]
Pozdro i dzięki za pomoc !
To jest SM nie SMC.
Potocznie nazywany Dziobal.
To tak na marginesie:)
To nie SMC tylko dziobal.
Gierwi za wolno!:D
Sorry sorry - tyle przegladam że już oczy krwawią. Ale w sumie typ też tak napisał. Ale zgadza się. :-D
Starzeję się.
A pomijając tą wtope :-\ ktoś coś pomoże ? Pytam bo mam cały kraj do niego :-\
Wlasnie, Panowie, to jest normalne ze uzywane 690 SMC na sprzedaz sa AZ 2?(!!!) Czemu taka cienizna ? trzeba za granice jechac zeby takie cos znalezc, jest troche wiecej, latwiej ? Tak sie sklada ze mocno mysle nad sprzedaza swojej sv1000s i takie moto mnie mocno kusi, ale do najblizszego mam ponad 500 km.....
to jest normalne ze uzywane 690 SMC na sprzedaz sa AZ 2?(!!!) Czemu taka cienizna ?
mało kupujących i mało sprzedających. Jak się pojawia wyjebana w kosmos, to i tak przez pół roku nikt nie zapyta. Ten który ma odpowiednie $, jedzie i bierze od ręki
Jak się pojawia wyjebana w kosmos, to i tak przez pół roku nikt nie zapyta
- zgadza się, ja pół roku swojego sprzedawałem.
Wlasnie, Panowie, to jest normalne ze uzywane 690 SMC na sprzedaz sa AZ 2?(!!!) Czemu taka cienizna ? trzeba za granice jechac zeby takie cos znalezc, jest troche wiecej, latwiej ? Tak sie sklada ze mocno mysle nad sprzedaza swojej sv1000s i takie moto mnie mocno kusi, ale do najblizszego mam ponad 500 km.....
Tak, to jest normalne bo to dobre motóry są! Sam się momentami zastanawiam nad sprzedażą mojego, ale na razie mam za mało bodźców żeby podjąć jakieś działanie.
sam się zastanawiam nad sprzedażą mojego
ja w swoim wymienię klocki i płyn hanulcowy i będę sprzedawał.
To cena będzie pewnie kosmos!
MILION :D jak by ktos 690 smc w okolicach 15 kafli mial i myslal o sprzedazy to wnet sprzedaje sv1000s :D
To chyba musisz swą przygodę z SV- ką jeszcze przedłużyć.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » ktm smc 690
Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 76 zapytań