1

Temat: ktm smc 690

Siema
Może był, może nie.
Krótko -  kto kolwiek, co kolwiek - warto ?
[url]http://otomoto.pl/ktm-smc-ktm-690-supermoto-akrapovic-M3976489.html[/url]

Pozdro i dzięki za pomoc !

2

Odp: ktm smc 690

To jest SM nie SMC.
Potocznie nazywany Dziobal.
To tak na marginesie:)

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

3

To nie SMC tylko dziobal.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

4

Gierwi za wolno!:D

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

5

Sorry sorry - tyle przegladam że już oczy krwawią. Ale w sumie typ też tak napisał. Ale zgadza się. :-D

6

Starzeję się.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

7

A pomijając tą wtope :-\  ktoś coś pomoże ? Pytam bo mam cały kraj do niego :-\

8

Wlasnie, Panowie, to jest normalne ze uzywane 690 SMC na sprzedaz sa AZ 2?(!!!) Czemu taka cienizna ? trzeba za granice jechac zeby takie cos znalezc, jest troche wiecej, latwiej ? Tak sie sklada ze mocno mysle nad sprzedaza swojej sv1000s i takie moto mnie mocno kusi, ale do najblizszego mam ponad 500 km.....

KTM 660 SMC 2005 <--- Sprzedam lub zamienię na SV1000N

9

Shadow napisał/a:

to jest normalne ze uzywane 690 SMC na sprzedaz sa AZ 2?(!!!) Czemu taka cienizna ?

mało kupujących i mało sprzedających. Jak się pojawia wyjebana w kosmos, to i tak przez pół roku nikt nie zapyta. Ten który ma odpowiednie $, jedzie i bierze od ręki

rmz 250
gas gas txt 250

10

metys napisał/a:

Jak się pojawia wyjebana w kosmos, to i tak przez pół roku nikt nie zapyta

- zgadza się, ja pół roku swojego sprzedawałem.

11 Ostatnio edytowany przez gierwi (2014-04-25 15:30:14)

Shadow napisał/a:

Wlasnie, Panowie, to jest normalne ze uzywane 690 SMC na sprzedaz sa AZ 2?(!!!) Czemu taka cienizna ? trzeba za granice jechac zeby takie cos znalezc, jest troche wiecej, latwiej ? Tak sie sklada ze mocno mysle nad sprzedaza swojej sv1000s i takie moto mnie mocno kusi, ale do najblizszego mam ponad 500 km.....

Tak, to jest normalne bo to dobre motóry są! Sam się momentami zastanawiam nad sprzedażą mojego, ale na razie mam za mało bodźców żeby podjąć jakieś działanie.

12

gierwi napisał/a:

sam się zastanawiam nad sprzedażą mojego

ja w swoim wymienię klocki i płyn hanulcowy i będę sprzedawał.

Green

13

To cena będzie pewnie kosmos!

14

MILION :D jak by ktos 690 smc w okolicach 15 kafli mial i myslal o sprzedazy to wnet sprzedaje sv1000s :D

KTM 660 SMC 2005 <--- Sprzedam lub zamienię na SV1000N

15

To chyba musisz swą przygodę z SV- ką jeszcze przedłużyć.