31

Odp: ktm smc 690

Ale ze zdjęć w ogłoszeniu widać że powinien być znany niektórym forumowiczom!?

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

32 Ostatnio edytowany przez michal_lc4 (2014-04-26 13:57:22)

gierwi napisał/a:

Ale ze zdjęć w ogłoszeniu widać że powinien być znany niektórym forumowiczom

+1
He, he dooobre... :)

A rzeczywiście szkoda że tak grzebnięte w papierach bo sam choruję na białe SMC 690

SMC 625 '04 -> TDM900 -> ...??
https://www.bikepics.com/pics/2013/02/14/bikepics-2516302-full.jpg

33 Ostatnio edytowany przez darkSi (2014-04-26 15:52:58)

No gdyby wszystko było ok, to nie czekałbym na sprzedanie gixxa i już bym wczoraj leciał po niego:D Ale dla mnie za bardzo kombinowane i za dużo do stracenia, choć samo moto wygląda ładnie na fotach. Zastanawia mnie tylko, że sprzedający nie bał się mówić przez telefon o tym szczepie :) Przecież nigdy nie wiadomo, kto dzwoni...

34

Ten SMC byl na zlocie w zeszłym roku. Poznałem właściciela.

KTM 625 SMC

35 Ostatnio edytowany przez Shadow (2014-04-27 11:03:42)

darkSi napisał/a:

Widzę, że jest nas dwóch z Łodzi, szukających tego modelu Kata :) Ciężko jest... Tak w ogóle, jakbyś kolego chciał tego, co pojawił się dziś na alledrogo za 15 koła, to od razu mogę Ci napisać, że kombinowane z papierami. Co było do przewidzenia, bo cena była mega niska, a okazje w tym kraju to jak szukanie jednorożca za budką z piwem ;)

Ja jednak na ten sezon szukam 640 albo 625. Jak mi się spodoba to pewnie kolejnym celem będzie 690 smc... zobaczymy :) I niestety już nie jestem w Łodzi, teraz Radomsko-Kleszczów-Belchatów ujeżdżam.

KTM 660 SMC 2005 <--- Sprzedam lub zamienię na SV1000N

36

Shadow napisał/a:
darkSi napisał/a:

Widzę, że jest nas dwóch z Łodzi, szukających tego modelu Kata :) Ciężko jest... Tak w ogóle, jakbyś kolego chciał tego, co pojawił się dziś na alledrogo za 15 koła, to od razu mogę Ci napisać, że kombinowane z papierami. Co było do przewidzenia, bo cena była mega niska, a okazje w tym kraju to jak szukanie jednorożca za budką z piwem ;)

Ja jednak na ten sezon szukam 640 albo 625. Jak mi się spodoba to pewnie kolejnym celem będzie 690 smc... zobaczymy :) I niestety już nie jestem w Łodzi, teraz Radomsko-Kleszczów-Belchatów ujeżdżam.

Moja żona jest z Bełchatowa, więc też dość często bywam w tych rejonach :)