Odp: ktm smc 690
Ale ze zdjęć w ogłoszeniu widać że powinien być znany niektórym forumowiczom!?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » ktm smc 690
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ale ze zdjęć w ogłoszeniu widać że powinien być znany niektórym forumowiczom!?
Ale ze zdjęć w ogłoszeniu widać że powinien być znany niektórym forumowiczom
+1
He, he dooobre... :)
A rzeczywiście szkoda że tak grzebnięte w papierach bo sam choruję na białe SMC 690
No gdyby wszystko było ok, to nie czekałbym na sprzedanie gixxa i już bym wczoraj leciał po niego:D Ale dla mnie za bardzo kombinowane i za dużo do stracenia, choć samo moto wygląda ładnie na fotach. Zastanawia mnie tylko, że sprzedający nie bał się mówić przez telefon o tym szczepie :) Przecież nigdy nie wiadomo, kto dzwoni...
Ten SMC byl na zlocie w zeszłym roku. Poznałem właściciela.
Widzę, że jest nas dwóch z Łodzi, szukających tego modelu Kata :) Ciężko jest... Tak w ogóle, jakbyś kolego chciał tego, co pojawił się dziś na alledrogo za 15 koła, to od razu mogę Ci napisać, że kombinowane z papierami. Co było do przewidzenia, bo cena była mega niska, a okazje w tym kraju to jak szukanie jednorożca za budką z piwem ;)
Ja jednak na ten sezon szukam 640 albo 625. Jak mi się spodoba to pewnie kolejnym celem będzie 690 smc... zobaczymy :) I niestety już nie jestem w Łodzi, teraz Radomsko-Kleszczów-Belchatów ujeżdżam.
darkSi napisał/a:Widzę, że jest nas dwóch z Łodzi, szukających tego modelu Kata :) Ciężko jest... Tak w ogóle, jakbyś kolego chciał tego, co pojawił się dziś na alledrogo za 15 koła, to od razu mogę Ci napisać, że kombinowane z papierami. Co było do przewidzenia, bo cena była mega niska, a okazje w tym kraju to jak szukanie jednorożca za budką z piwem ;)
Ja jednak na ten sezon szukam 640 albo 625. Jak mi się spodoba to pewnie kolejnym celem będzie 690 smc... zobaczymy :) I niestety już nie jestem w Łodzi, teraz Radomsko-Kleszczów-Belchatów ujeżdżam.
Moja żona jest z Bełchatowa, więc też dość często bywam w tych rejonach :)
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » ktm smc 690
Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 77 zapytań