Odp: ktm smc 690
nikt nie mysli o rocznikach z poczatku produkcji na sprzedaz ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » ktm smc 690
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nikt nie mysli o rocznikach z poczatku produkcji na sprzedaz ?
niezależnie jaki rok produkcji 18-20tys zł musi mieć
Poczekaj, po seonie ja swojego sprzedaje, ale cena niska nie bedzie
z tego co widzę, masz nowy rocznik więc będzie za dużo :) Może pomyślę o poprzedniej generacji. Oświećcie mnie, co przed 690 smc najlepiej odpowiadało by mu charakterem i interwałami serwisowymi? nie chcę wyczynówki - zmiany tłoka co sezon i oleju co tysiac kilometrów - tylko coś właśnie w stylu 690 smc. Co z wcześniejszych roczników najlepiej pasuje do nowej 690 smc ?
Celuj w Kata lc4 660 lub 625.
Co z wcześniejszych roczników najlepiej pasuje do nowej 690 smc ?
Nic. To jest przełomowy model. Po jego pojawieniu się, nic już nie jest takie jak przedtem.
Ja mam rocznik 2009, ale zbyt tanio to (jak mnie najdzie na sprzedaż) też go nie oddam. Z tego co się tu pojawiało jako okazje, zawsze wychodziła jakaś kupa. Jak był porządny to musiał kosztować odpowiednio.
Sam się momentami zastanawiam nad sprzedażą mojego
Ale co następne po smc dla statecznego człowieka ?
gierwi napisał/a:Sam się momentami zastanawiam nad sprzedażą mojego
Sliczna
kwkm napisał/a:gierwi napisał/a:Sam się momentami zastanawiam nad sprzedażą mojego
papierosik i drzemka podczas jazdy :)
Skończcie z off topem!
Widzę, że jest nas dwóch z Łodzi, szukających tego modelu Kata :) Ciężko jest... Tak w ogóle, jakbyś kolego chciał tego, co pojawił się dziś na alledrogo za 15 koła, to od razu mogę Ci napisać, że kombinowane z papierami. Co było do przewidzenia, bo cena była mega niska, a okazje w tym kraju to jak szukanie jednorożca za budką z piwem ;)
Co tam dokładnie z tymi papierami jest nie tak, bo też ten kat mi chodzi po głowie??
jak by ktos 690 smc w okolicach 15 kafli mial i myslal o sprzedazy
...to myślę że nie zdążysz nawet dobiec ;)
Chyba że będzie to wersja "wleczony za tirem" ;)
Co tam dokładnie z tymi papierami jest nie tak, bo też ten kat mi chodzi po głowie??
Dzwoniłem do sprzedającego, który obecnie jest za granicą. W ogłoszeniu jest, że nie ma czasu latać, aaale zamieni na crossa?;) Trochę dziwne, i ta cena, no ale zadzwoniłem bo ładny.
Spzedający twierdzi, że moto nie jest kradzione, aale przyjechało z UK bez papierów, i tu niby jakiś szczep robili, przebijane numery... Niby go policja zatrzymuje i nic, ale papier ma rok 2004 a moto 2010, poza tym ten model jest od 2008 produkowany o ile się nie mylę :D Jaaa się na to nie piszę :D Będzie leciał jakiś policjant znający katy i już lipa:D Poza tym słabo z odsprzedażą. Za 3 kafle bym brał ale nie za 15 :D Zabiorą bajka i ani cashu ani moto :D
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » ktm smc 690
Wygenerowano w 0.063 sekund, wykonano 75 zapytań