Temat: TM SMX450 vs KTM SMR450 - MY 2014
Co byście wybrali i dlaczego? KTM tańszy ale gorzej wyposażony i na razie tyle wiem :) Sprzęt do klasy amator :)
KTM EXC 450 Six Days Sardinia
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » TM SMX450 vs KTM SMR450 - MY 2014
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co byście wybrali i dlaczego? KTM tańszy ale gorzej wyposażony i na razie tyle wiem :) Sprzęt do klasy amator :)
:) chciałbym mieć takie problemy ;) ja ze wzgl. na moje zboczenie na włoskie zuomy oczywista TM-a!
Podobno w klasie amator można jeździć tylko żużlami poniżej 2008roku ;)
Fajny temat, będę uważnie śledził - fajnie jakby rzeczywiście pisały osoby które latały na obydwu sprzętach - ale raczej szanse są na to marne... - grube sprzęty jak na klasę amator :)
Prelude, dużego wyboru nie ma, to chyba jedyne gotowe nowe sprzęty do SM jakie da się kupić :)
Z opisu wynika, że masz już KTM-a w wersji SM. Nie będzie ok na testy?
Ja mam jeszcze ten poprzedni model co był od 2009 do 2011 chyba.
Mam wrażenie że w klasie amator taki sprzęt będzie wystarczający, a po sezonie startów i przejściu do Pucharu zastanowić się nad powyższym wyborem.
Subek spójrz na MŚ w klasie S2. TMów było od groma, a KTMa żadnego. Coś w tym musi być
Dodatkowo w sezonie 2015 może być sytuacja w której staniesz przed moim skromnym zdaniem ciekawszym wyborem - TM SMX450 vs Husqvarna w fabrycznej specyfikacji SM
Metys, MŚ to trochę inna bajka, ja byłem trzy razy w życiu na torze i może ze trzy razy na ulicy się przejechałem SM :)
Prelude, Husqa to mogę się założyć będzie biało niebieskim KTM'em z jakimiś resztkami Husaberga na pokładzie ;)
Prelude, Husqa to mogę się założyć będzie biało niebieskim KTM'em z jakimiś resztkami Husaberga na pokładzie ;)
Owszem, ale wygląda na to że w lepszym wyposażeniu niż pomarańcza
MŚ to trochę inna bajka, ja byłem trzy razy w życiu na torze i może ze trzy razy na ulicy się przejechałem SM :)
to praktycznie tak jak ja:). W moim przypadku jest tak, że KTMem ze zrobionym zawieszeniem, hamulcami i cuda na kiju, jedzie mi się trudniej niż seryjną crossówką stajni suzuki
Biorąc pod uwagę wyposażenie to TM wychodzi naprawdę tanio. Włoski rodowód to dla mnie wada ale ratuje TM'a to że to zbiór tuningowych akcesoriów w ramie wzorowanej na Hondzie...
SMR przy SMX'ie to goloas, nic nie ma.
Kurde, oświećcie mnie na czym polega różnica w wyposażeniu które jest takie dobre w TM, a słabe w KTM, proszę.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » TM SMX450 vs KTM SMR450 - MY 2014
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 80 zapytań