1

Temat: ludzie z lublina i okolic

Witam szukam ludzi z lublina latających na sm.
Widuję jakieś sm na mieście ale nie mogę nikogo złapać na postoju a jazda w samotę jest troszkę nudna, więc odzywajcie się to polatamy razem. Pozdro

2

Odp: ludzie z lublina i okolic

Ja kończę prawko także niedługo z chęcią polatam :D

dt 125 SM -> sv 650 -> FE 450 (2017)

3

od października jestem w lu, jak będzie ładna pogoda pisz, albo jak byś był w okolicach puław. ktm lc4

ale bym się dzisiaj wy*ebał !

4

HighFlow4 napisał/a:

od października jestem w lu, jak będzie ładna pogoda pisz, albo jak byś był w okolicach puław. ktm lc4

Czarny lc4 na podwójnym kominie? Jak tak to widziałem cie ostatnio.

5

Ja niestety mam motorower Husqvarna wxe 50/74 na ten i trochę następnego sezonu, ale zawsze można się spotkać :P

6

Bartolini2721 napisał/a:
HighFlow4 napisał/a:

Czarny lc4 na podwójnym kominie? Jak tak to widziałem cie ostatnio.

tak. w tamtym tyg chyba byłem w lu

7

W Nałęczowie na Armatce cie widziałem tydzień temu. Powoli wymijałeś jakąś kolumnę samochodów, ładnie braaaapie twój kat ;]

8

Nałęczów jest zajebisty i dobra droga, wole 1000x niż ten pierdolony kazimierz. to odzywaj się jak coś, ja też polatam z jakimś sm, bo szlifiery to nie chcą ze mną jeździć. czym latasz?

9

Ja też czasami widzę srebrne lc4. Raz to dwa takie same tylko jeden pomarańcz drugi srebrny leciały koło mojego domu. Ale huku narobiliście :)))

10 Ostatnio edytowany przez Bartolini2721 (2013-09-03 20:45:42)

HighFlow4 napisał/a:

Nałęczów jest zajebisty i dobra droga, wole 1000x niż ten pierdolony kazimierz. to odzywaj się jak coś, ja też polatam z jakimś sm, bo szlifiery to nie chcą ze mną jeździć. czym latasz?

Czarno-niebieska dt 125r na spawaku i  jeszcze na brudasach bo tyłu nie mogę dorwać.

11

kupuj sześćsetkę to pojeździmy ;D

12

Bartolini -  ja jak skończę moje moto i starsi pozwolą mi odblokować to możemy gdzieś pojeździć jeśli nie przeszkadza ci moje 14 koni :)

13

Jakie moto?

14

Husqvarna wxe 50, cylek 74, gaźnik 21 i jeszcze jakieś pierdolety.

15 Ostatnio edytowany przez maniek-M86 (2013-09-18 20:59:53)

Siemanko dawno nie zaglądałem i już straciłem nadzieję że nie będzie z kim polatać
czyżby studia w lbn?
SUZUKI DR 650 SM