Temat: ludzie z lublina i okolic
Witam szukam ludzi z lublina latających na sm.
Widuję jakieś sm na mieście ale nie mogę nikogo złapać na postoju a jazda w samotę jest troszkę nudna, więc odzywajcie się to polatamy razem. Pozdro
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » ludzie z lublina i okolic
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam szukam ludzi z lublina latających na sm.
Widuję jakieś sm na mieście ale nie mogę nikogo złapać na postoju a jazda w samotę jest troszkę nudna, więc odzywajcie się to polatamy razem. Pozdro
Ja kończę prawko także niedługo z chęcią polatam :D
od października jestem w lu, jak będzie ładna pogoda pisz, albo jak byś był w okolicach puław. ktm lc4
od października jestem w lu, jak będzie ładna pogoda pisz, albo jak byś był w okolicach puław. ktm lc4
Czarny lc4 na podwójnym kominie? Jak tak to widziałem cie ostatnio.
Ja niestety mam motorower Husqvarna wxe 50/74 na ten i trochę następnego sezonu, ale zawsze można się spotkać :P
HighFlow4 napisał/a:od października jestem w lu, jak będzie ładna pogoda pisz, albo jak byś był w okolicach puław. ktm lc4
Czarny lc4 na podwójnym kominie? Jak tak to widziałem cie ostatnio.
tak. w tamtym tyg chyba byłem w lu
W Nałęczowie na Armatce cie widziałem tydzień temu. Powoli wymijałeś jakąś kolumnę samochodów, ładnie braaaapie twój kat ;]
Nałęczów jest zajebisty i dobra droga, wole 1000x niż ten pierdolony kazimierz. to odzywaj się jak coś, ja też polatam z jakimś sm, bo szlifiery to nie chcą ze mną jeździć. czym latasz?
Ja też czasami widzę srebrne lc4. Raz to dwa takie same tylko jeden pomarańcz drugi srebrny leciały koło mojego domu. Ale huku narobiliście :)))
Nałęczów jest zajebisty i dobra droga, wole 1000x niż ten pierdolony kazimierz. to odzywaj się jak coś, ja też polatam z jakimś sm, bo szlifiery to nie chcą ze mną jeździć. czym latasz?
Czarno-niebieska dt 125r na spawaku i jeszcze na brudasach bo tyłu nie mogę dorwać.
kupuj sześćsetkę to pojeździmy ;D
Bartolini - ja jak skończę moje moto i starsi pozwolą mi odblokować to możemy gdzieś pojeździć jeśli nie przeszkadza ci moje 14 koni :)
Husqvarna wxe 50, cylek 74, gaźnik 21 i jeszcze jakieś pierdolety.
Siemanko dawno nie zaglądałem i już straciłem nadzieję że nie będzie z kim polatać
czyżby studia w lbn?
SUZUKI DR 650 SM
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » ludzie z lublina i okolic
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 78 zapytań