Temat: ktm duke 690 problem
Witam wszystkich jestem szcześliwym posiadaczem ktm duke 690 2008.niestety mam problem ktory mnie dosyc solidnie zmeczył i mam nadzieje na waszą pomoc.motor był przewrócony na prawa strone musiałem kupic nowe siedzenie i gorna częsc foltra powietrza zaraz po wynianie programem usunełem bład ktory informował o otwartym fltrze powietrza. po zapaleniu motocykl działał bardzo dobrze silnik pracował idealnie na całej gamie obrótw i chcąc ruszyc wrzuciłem jedynke lecz nie zchowałem podnózki i motor zgasł.Od tej pory motor pali i jezdzi aczkolwiek nie chce wychodzic na obroty pomiędzy 3000-6000 strzela okrutnie w tłumnik Idle reset nie mozna zrobic poniewaz motor zgasnie po paru minutach.. po podłoaczeniu kabla + ecutune wyskakuje błąd unnown p1532 nikt nic niewie na ten temat wiec z proźbą zgłaszam sie tutaj.Moge napisac tylko tyle ze świeca jest czarna wyglada jakby dostawał zbyt bogatą mieszanka poniewaz po paru minutach od zapalenia rura od kolektora robi sie zaraz czerwona co raczej w tak krótkim czasie nie powinno sie dziać. Wyczysciłem wszystkie wtyczki oraz nasmarowałem specjalnym preparatem do konserwacji przewodów równiez wyczysciłem cały układ paliwowy łacznie z pąpą paliwa i wtryskiem. Nadal zapalac zapala ale pózniej strzela i gaśnie naprawde jestem zrezygnowany i bardzo prosze o pomoc jesli ktoś z was miał podobny przypadek lub mniej wiecej wie co to moze byc i co na to poradzić.. Tadeusz