Temat: szybkie pytanie
Witam mam zamiar wybrać się po maszynę:) Moje pytanie to:
Czy suzuki drz 400 sm zmieści się w citroenie berlingo?? Bo niewiem czy za przyczepką się motać?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » szybkie pytanie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy suzuki drz 400 sm zmieści się w citroenie berlingo?? Bo niewiem czy za przyczepką się motać?
nie wiem jak drz ale ja swoją XR600 przywiozłem osobowym Peugeotem Partnerem z tym ze kolo i lagi musiałem rozkręcić. Xrka jest cit większa i wyższa od drz
No to super drz chyba mniejsza będzie. A jeszcze jedno można moto położone na bok przewozić?nic się nie pozalewa?
Kolega Giersik z forum przewoził DRZ Partnerem, uderz do niego to powie Ci jak tego dokonał.
ostatnio gdzies znalazlem ze koles xr600 tico przewiozl. zdjal kolo przednie i lagi. przez przypadek zgubil slimak od licznika. w tico wlazl jego kolega jeszcze oprocz niego.
mi exc 400 nie miesci sie do transportera z paka robocza tak jak jest seryjnie
Znajomy woził DRZete partnerem ale przy otwartych drzwiach i do tego chyba kładł trochę kierę. Musiał też odkręcać Hand Bary (jeden od strony boku samochodu).
Ale i przy tych operacjach drzwi miał związane na linkę, musiały być uchylone.
Oczywiście mowa o samochodzie z kratką/grodzią.
Pare dobrych lat temu pamiętam jak ojciec yamahe yz 250 przewoził w partnerze, tylko to był blaszak i pamiętam że musiał kratke zdejmować, a koło przednie było miedzy fotelami.
Weź narzędzia. Podejrzewam, że wystarczy zdjąć koło, w najgorszym przypadku oba.
Zmieści się :) Woziłem CRF SM w Kangoo i wchodzi idealnie. Od moto nic nie trzeba odkręcać.
Zostaw w domu tylne siedzenie z auta, kratkę, półkę bagażnika oraz zbędne graty. Nie zapomnij ze sobą pasów i fajnie mieć jakiś najazd.
Przesuwasz fotel przedniego pasażera do przodu i wjeżdżasz DRZetą po przekątnej do środka. Przednie koło moto za siedzeniem pasażera - skręcona kierownica. Później fotel można cofnąć, także możesz jechać w dwie osoby autem. Przypnij to dobrze pasami, bo jak w coś uderzysz autem to żeby Twój nowy nabytek Cię nie zmiażdżył !
Jak z kumplem wieźliśmu cr 250 to nawet nie trzeba było zawiechy odkręcać :) a w bagażniku jeszcze butla 70 hehe
[url=http://www.fotosik.pl][/url]
hahahahaahaha
Do poldka wszystko wejdzie ;d
Moto kupione i przewiezione temat do zamknięcia.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » szybkie pytanie
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 77 zapytań