1

Temat: szybkie pytanie

Witam mam zamiar wybrać się po maszynę:) Moje pytanie to:
Czy suzuki drz 400 sm zmieści się w citroenie berlingo?? Bo niewiem czy za przyczepką się motać?

DR-Z 400SM K7

2 Ostatnio edytowany przez Misa (2011-12-02 16:56:20)

Odp: szybkie pytanie

nie wiem jak drz ale ja swoją XR600 przywiozłem osobowym Peugeotem  Partnerem  z tym ze kolo i lagi musiałem rozkręcić. Xrka jest cit większa i wyższa od drz

Monnier HONDA XR600R SuperMoto<--- sprzedana co następne ???

3

No to super drz chyba mniejsza będzie. A jeszcze jedno można moto położone na bok przewozić?nic się nie pozalewa?

DR-Z 400SM K7

4

Kolega Giersik z forum przewoził DRZ Partnerem, uderz do niego to powie Ci jak tego dokonał.

5

ostatnio gdzies znalazlem ze koles xr600 tico przewiozl. zdjal kolo przednie i lagi. przez przypadek zgubil slimak od licznika. w tico wlazl jego kolega jeszcze oprocz niego.

Honda XR650R w jedynej słusznej wersji SM - SXV Forks, Magura caliper
Honda CRF150F
Honda CRF70F na małych brudasach
Honda CRF50F na maleńkich brudasach

6

mi exc 400 nie miesci sie do transportera z paka robocza tak jak jest seryjnie

7

Znajomy woził DRZete partnerem ale przy otwartych drzwiach i do tego chyba kładł trochę kierę. Musiał też odkręcać Hand Bary (jeden od strony boku samochodu).
Ale i przy tych operacjach drzwi miał związane na linkę, musiały być uchylone.

Oczywiście mowa o samochodzie z kratką/grodzią.

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

8

Pare dobrych lat temu pamiętam jak ojciec yamahe yz 250 przewoził w partnerze, tylko to był blaszak i pamiętam że musiał kratke zdejmować, a koło przednie było miedzy fotelami.

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

9 Ostatnio edytowany przez cichy (2011-12-02 20:30:29)

Weź narzędzia. Podejrzewam, że wystarczy zdjąć koło, w najgorszym przypadku oba.

http://www.bikepics.com/members/cichy929/
CRF 490 sumo & CRF 250 MX

10

Bonczurski napisał/a:

Witam mam zamiar wybrać się po maszynę:) Moje pytanie to:
Czy suzuki drz 400 sm zmieści się w citroenie berlingo?? Bo niewiem czy za przyczepką się motać?

Zmieści się :) Woziłem CRF SM w Kangoo i wchodzi idealnie. Od moto nic nie trzeba odkręcać.
Zostaw w domu tylne siedzenie z auta, kratkę, półkę bagażnika oraz zbędne graty. Nie zapomnij ze sobą pasów i fajnie mieć jakiś najazd.
Przesuwasz fotel przedniego pasażera do przodu i wjeżdżasz DRZetą po przekątnej do środka. Przednie koło moto za siedzeniem pasażera - skręcona kierownica. Później fotel można cofnąć, także możesz jechać w dwie osoby autem. Przypnij to dobrze pasami, bo jak w coś uderzysz autem to żeby Twój nowy nabytek Cię nie zmiażdżył !

P_anowie
Z_abijajacy
M_arzenia

11 Ostatnio edytowany przez raku (2011-12-03 12:22:40)

Jak z kumplem wieźliśmu cr 250 to nawet nie trzeba było zawiechy odkręcać :) a w bagażniku jeszcze butla 70 hehe

[url=http://www.fotosik.pl]http://images35.fotosik.pl/1061/eb34840f4f81fc16med.jpg[/url]

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

12

hahahahaahaha

i can do this .. here, hold my beer

13

Do poldka wszystko wejdzie ;d

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

14

Moto kupione i przewiezione temat do zamknięcia.

DR-Z 400SM K7