Odp: gaśnie przy większej prędkosci
a czy jak odkręcisz po tych 100km wlew to później nie jest lepiej?
może ci się robi podciśnienie w zbiorniku?
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM 3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6 SOLD
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Inne marki » gaśnie przy większej prędkosci
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nie, nic to nie daje, jechałem na odkręconym całkiem korku wlewu paliwa i dalej było to samo. jest to na pewno powiązane z ilością paliwa w baku!
A nie masz jakiegoś syfu w kraniku? I wtedy wieksze ciśnienie paliwa by dawało rade popłynąć a mniejsze za wolno by leciało i dlatego. Choć sam przyznam ze brzmi to dziwnie.
A nie masz jakiegoś syfu w kraniku? I wtedy wieksze ciśnienie paliwa by dawało rade popłynąć a mniejsze za wolno by leciało i dlatego. Choć sam przyznam ze brzmi to dziwnie.
niby tak brzmi ale też uważam że może być taki powód.
Może odkręć kranik od zbiornika, wężyk od gaźnika i cały ten przewód dygnij sprężony powietrzem od strony gaźnika.
i w stronę baku zrób to samo
niebawem spuszczę paliwo i odkręcę kranik, możliwe że tam się coś nagromadziło. jakiś czas temu wyciąłem króćce z kranika (te z siateczką - od rezerwy i ten od normalnego przepływu) a za kranikiem założyłem mały filtr przepływowy w którym obserwuję gromadzenie się czarnego syfu, który kiedyś zalepiał te wycięte króćce...
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Inne marki » gaśnie przy większej prędkosci
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 78 zapytań