Odp: [W-wa]Gdzie latacie w terenie?
@Reklamacje-Kiedys tam przejezdzalem na rowerze, ale nie widzialem wyjezdzonych sciezek. Motocyklem nigdy tam nie latalem.
http://www.youtube.com/user/supermoto30
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » [W-wa]Gdzie latacie w terenie?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 98 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
@Reklamacje-Kiedys tam przejezdzalem na rowerze, ale nie widzialem wyjezdzonych sciezek. Motocyklem nigdy tam nie latalem.
Coś mi się zdaje że mówimy o dwóch różnych miejscówkach. W tym samy czasie.
Mi właściciel powiedział że nie ma jazdy ogóle a szczególnie w niedziele bo jest niedaleko kościół. Faktycznie coś tam jest nie przyglądałem się czy to tylko cmentarz czy również kościół.
Ktoś chętny na jutrzejsze latanie po torze w Łomiankach o 9 ?
Ktoś chętny na jutrzejsze latanie po torze w Łomiankach o 9 ?
ja z przyjemnością ale wieczorem
zrobiłem mały wywiad co do toru na którym śmigam ostatnio, tor nie jest żadnego mieszczucha, jak usłyszałem "to jakiś facet Warszawy, kupił se działkę i tor zrobił, ony tu jeżdżą w soboty to przyjdź Pan sie spytaj" wiec wychodzi na to że Szwinia ma racje, w weekend rozeznam
dla zainteresowanych, tak wygląda nitka toru (jeździłem na zdrowym kacu wiec tempo żenujące :) )
[url]http://www.youtube.com/watch?v=m0gysc5P3TM[/url]
wychodzi na to że Szwinia ma racje
Gadalem ze Szwinia i powiedzial, ze on mial na mysli inny tor.
Wiec rozeznaj Franz, aby nie dostac widlami nastepnym razem ;)
rozeznam napewno, widełki w plecach nic przyjemnego :)
piszesz się na śmiganie w tym tygodniu?
Dziewczyny ja mam rację.
Tor o którym mówi franz jest torem prywatnym nawet wisi tam kartka ze jest prywatny.
Niedaleko jest kościół i dlatego nie można latać w niedziele.
A sobota to nie niedziela !
Też tam chciałem się wbić ale się dowiedziałem że to tor prywatny i nie ma latania.
Kontakt do właściciela toru : 602 838 864
eee no co ty gadasz...
gadałeś z typem? czemu niby taką łachę robi?
przecież można zawsze można się dogadać...
Z dwóch powodów.
1. Dużo ludzi - dużo hałasu.
2. Dużo ludzi - dużo dziur.
Jak byś miał swój tor mx to też byś nie chciał żeby Ci go rozjeżdżali.
Zawsze można pojechać do łomianek.
Jest super tor z dużymi małymi i różnymi skokami jak jest sucho to na sm idealnie.
Wjazd 50 zika.
Prawdę powiada Marcin. Jak przyjedziecie do Łomianek gołąbeczki to nawet jak się na torze zjawię. Łomianki należą do Ożarowa więc Franz będziesz czuł się jak w domu.
niewątpliwy plus miejscówki o ktorej pisze jest taki ze jest 5 min drogi od mojej chaty a na Łomianki juz ciutkę dalej...
tak czy tak jutro dzwonię do typa :)
swoją drogą postaram sie odwiedzić w tym tygodniu te osławione Łomianki :)
Cześć,
czy nie miałby ochoty ktoś jutro polatać po terenie?
Ja biorę enduro czyli duże koła, ale z SM mogę pośmigać ;)
Najchętniej jakiś wyjeżdżony tor wwa + bliskie okolice
Jeżeli szukacie sprawdzonych miejscówek o charakterystyce nie koniecznie motocrossowej to ja osobiście polecam:
- Trasy wyjeżdżone w nieczynnej kopalni w miejscowości Kuklówka (trasa Grodzisk Maz. -> Radziejowice) - trochę piachu, band. Raczej na koła duże.
- Kopalnia Barbara - rejon Tarczyn/Suchodół/Ojrzanów - raczej bardziej endurowo, sporo fajnych podjazdów ale i tras różnych też się znajdzie. O tej porze roku twardo jak na asfalcie ;)
Chetnie polatałbym po jakimś twardym torze MX. Przychodzą mi do głowy jedynie Łomianki. Jest ktoś chętny do polatania w najbliższą sobotę (9-VII) z rana?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 98 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » [W-wa]Gdzie latacie w terenie?
Wygenerowano w 0.069 sekund, wykonano 63 zapytań