Odp: Supermoto Terror - Śląsk
erich44 bo im rozjechałeś łączkę i im się suwnice drogowe zapadają ? xD
KTM 625 SM 2004
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 237 238 239 240 241 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dupa nie Chudów ;) skończyło się na Mikołowie i powrocie w burzy.
Dreed co to za tor we Wrocku? Kiedy macie zamiar jechać i czy jest opcja się dołączyć?
Pozdro
[url]https://maps.google.pl/maps?q=Tor+Rakietowa.+O%C5%9Brodek+doskonalenia+techniki+jazdy&ie=UTF8&ll=51.100086,16.921434&spn=0.004386,0.009645&fb=1&gl=pl&cid=7375666546962529944&t=h&z=17[/url]
Myślę, że na przyczepie znajdzie się jeszcze jakieś miejsce :) A może weźmie się busa wieloosobowego jeśli będzie więcej chętnych
Ale wlasnie widze, ze zmienil sie zarzadca toru... teraz sa motocyklowe piatki 100zl/4h 16-20.
chyba tak
Siema chłopaki, ma ktoś może z okolic Katowic pożyczyć ściągacz magneta do wr i innych yamaszek. 3 śruby + jedna kontra ?
Pozdro
Hallo
Mam pytanko czy ktoś może śmigał po torze kartingowym na M1 w Zabrzu??
Jeśli tak proszę o info jakie wrażenia z jazdy.
Rozeznałem trochę temat i okazuje się że można wynająć tor przed godz 14 lub po 21 a koszt to 100 zł/h nie zależnie od ilości osób.
I tu moje pytanie czy jest ktoś chętny żeby się umówić na jakiś dzień i pośmigać po tym mini torze??
Pozdro
p.s crossman co narobiłeś z moto??
lepsze są tychy albo sosnowiec jeśli chodzi o gokarty ;)
Czy ja wiem, w tychach jest dosc slabo i maly ten tor i gokarty tez nie sa jakies szatansko szybkie
Hallo
Mam pytanko czy ktoś może śmigał po torze kartingowym na M1 w Zabrzu??
Jeśli tak proszę o info jakie wrażenia z jazdy.Rozeznałem trochę temat i okazuje się że można wynająć tor przed godz 14 lub po 21 a koszt to 100 zł/h nie zależnie od ilości osób.
I tu moje pytanie czy jest ktoś chętny żeby się umówić na jakiś dzień i pośmigać po tym mini torze??Pozdro
p.s crossman co narobiłeś z moto??
Ja chętnie pośmigam. Wczoraj tam katowałe, dupy nie urywa ale zabawa niezła. 270cm z nr 4 najszybsza.
W tą 100 za 1h wynajęcia toru to nie wierzę.
co sie dzieje z trollami ?
Rozrzadz wymieniam, jednak jak rozebralem i wzialem sie do magneta, gwintu nat srubach sie zerwaly i teraz czekam na tokarska robote;-) a co do go kartow, jezeli chodzi o latanie na moto na torze, to spoko, jak gokartami, to juz srednio, wole dwa kola;-)
Hehe
Widzę że jedynie crossman skumał że chodzi mi o śmiganie moto po torze kartingowym.
Tak wiec pytanie czy są chętni żeby na moto pośmigać w Zabrzu na M1??
Crossman kiedy będziesz miał moto gotowe żeby się wybrać do Zabrza??
a może w końcu ugodomy się na jakies jezdzenie?
Hehe
Widzę że jedynie crossman skumał że chodzi mi o śmiganie moto po torze kartingowym.
Planuje to zrobić w piatek, ale co wyjdzie nie wiem, postaram sie jak najszybciej. Odezwe sie jak zrobie;-)
Hehe
Byłbym chętny. Jak ustalicie jakiś termin to dajcie znać :)
Strony Poprzednia 1 … 237 238 239 240 241 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.080 sekund, wykonano 53 zapytań