jeśli to pytanie z ta wartością predkości skierowane jest do mnie a omyłkowo do crossa to kto powiedział, że tam jest trojka przy odcięciu...? :) Zresztą sekunde przed tym jak spadam slychac przebicie do gory najprawdopodob z 4 na 5 (nie wiem-nie liczę biegów jak latam tylko staram się pracowac na skrzyni tak, zeby bylo dobrze-w zaleznosci od tego jak/gdzie latam co jest chyba zupelnie normalne?:) ), dlatego mi zszedl bo piątką mało w kole nim latałem a swoja drogą nie wiem ile ona ma w maksie na poszczegolnych biegach... i teraz dlugo tego nie sprawdze :]
Tak od tematu to nie wiem jak Wy, ale ja nigdy nie czekam do max obrotów na kole jak podbijam bieg tylko robie to intuicyjnie (na wyczucie, chwile przed maksymalnymi)
P.S. na licznik tez raczej na kole nie patrze-wartosc została wpisana na podstawie "zeznań" mojego przyjaciela, który jechał za mną na zasadzie... miałem tyle i tyle a Ty mi na kole jeszcze uciekałes to musiałeś miec ze 140... (nie pamiętam jaką wartośc podał odnośnie siebie...) no, ale ku... zapierd...łem grubo ponad stówe do h...! :)
"Kości się zrastają... Blizny kręcą dziewczyny... :) Ból przemija a chwała trwa wiecznie..." :)
R1
www.youtube.com/ranger88z