1

Temat: Tor Lublin otwarty dla motocykli

ZAPRASZAMY NA JAZDE PO TORZE LUBLIN 3 CZERWCA

I-TURA OD 9.00-14.00

II-TURA OD 14.00-19.00

JESLI JEZDZILES W I-TURZE NA II MASZ 25% RABATU

CENA OD 60-100 ZL ( W CENIE PORADY DOT.TECH. I TORU JAZDY ... DLA CHETNYCH )

WSZYSTKICH Z POZA LUBLINA PROSIMY O POTWIERDZENIE OBECNOSCI I ILOSCI MOTO NA ADRES : arturlis@onet.pl

DLA CZŁONKÓW MOTO-SEKCJI OCZYWIŚCIE RABAT W WYSOKOŚCI 50 % ! ! !
ADRES: roland.n@wp.pl

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

2

Odp: Tor Lublin otwarty dla motocykli

W czwartek? Do tej pory było jakoś w weekendy :/

Łukasz "Dragilla" Sacha #17

3

Pewnie dlatego ze jest wolne z powodu beozego ciala.

4

Okurde, ale jestem odklejony :D No to git, dzięki za naprostowanie.

Łukasz "Dragilla" Sacha #17

5

Będe na bank:)

SMR 505

6 Ostatnio edytowany przez PeKaWu (2010-05-26 11:50:37)

A ja mam pytanie troche z innej beczki. Czy nie ma zadnego bata na prezesa automobilklubu radomskiego? Na stronie jak byk widnieje informacja, ze treningi sa odwolane do 9.05 kiedy zakoncza sie zawody kartingowe a dzis dzwonie do sekretariatu i dowiaduje sie ze ten baran dalej nie podlaj decyzji czy wpusci motocykle po tamtym dzwonie w brame wjazdowa. Normalnie sobie w kulki leci. Kto tego ciecia mianuje na stanowisko prezesa i czy na prawde ludzie, dla ktorych tworzy sie automobilkluby nie maja wplywu na obsade tego stanowiska?

7

PeKaWu napisał/a:

A ja mam pytanie troche z innej beczki. Czy nie ma zadnego bata na prezesa automobilklubu radomskiego? Na stronie jak byk widnieje informacja, ze treningi sa odwolane do 9.05 kiedy zakoncza sie zawody kartingowe a dzis dzwonie do sekretariatu i dowiaduje sie ze ten baran dalej nie podlaj decyzji czy wpusci motocykle po tamtym dzwonie w brame wjazdowa. Normalnie sobie w kulki leci. Kto tego ciecia mianuje na stanowisko prezesa i czy na prawde ludzie, dla ktorych tworzy sie automobilkluby nie maja wplywu na obsade tego stanowiska?

własnie mialem dziś dzwonić czy jakieś latanie bedzie tam możliwe w najblizszy poniedziałek...
ta babka w sekretariacie była dość sensowna, wypowiedziała sie może kiedy bedzie info co i jak...?

a swoją drogą ten Lublin w wolny dzień to tez dobra opcja

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

8

Franz napisał/a:

własnie mialem dziś dzwonić czy jakieś latanie bedzie tam możliwe w najblizszy poniedziałek...
ta babka w sekretariacie była dość sensowna, wypowiedziała sie może kiedy bedzie info co i jak...?

a swoją drogą ten Lublin w wolny dzień to tez dobra opcja

Nie wiadomo kiedy bedzie decyzja. Ogolnie maja nas w d...

9

co do Radomia to raczej nic nie wskóramy i żadne obelgi tu nie pomogą.

natomiast jest opcja zorganizowania treningu tylko i wyłącznie dla supermoto na torze w Lublinie włączając w to odcinek terenowy, jedynym wymogiem jest frekwencja żeby oczywiście było to opłacalne. rozmawiałem kilkakrotnie z organizatorami i oni nie widzą problemu. jeśli zbierzemy powyżej 10-cui osób koszty wyjdą całkiem sensowne. jest możliwość zorganizowania takiej imprezy w weekend lub na tygodniu, oczywiście opcja weekendowa będzie droższa.

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

10

jakie to sa koszty?

11

Też w to wchodzę :)

SMR 505

12

Kto będzie z wawy jechał?

SMR 505

13

Ja też jestem chętny, będę jechał z Warszawy od strony Otwocka jak ktoś będzie po drodze ewentualnie z Wawra lub Pragi Płd. to mogę zabrać jak dalej to musi do mnie podjechać.

Kto będzie występował jako instruktor?

14

Maciej ja chętnie spróbuję sił na torze swoim xtx. Więc szykuj miejsce na przyczepie  :) Jak myślisz, może Sebek złoży crf'e i polata na torze?  :D

yamaha xt660x

15

Panowie to lecimy  :)

HUSABERG 82