Odp: Tor Lublin otwarty dla motocykli
Spoko miejsce na przyczepie jedno jest, Sebek nie złoży, nie da rady zresztą juuż długo nie daje....
Jarek a ty jaki transport organizujesz?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Lublin otwarty dla motocykli
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Spoko miejsce na przyczepie jedno jest, Sebek nie złoży, nie da rady zresztą juuż długo nie daje....
Jarek a ty jaki transport organizujesz?
ma ktoś miejsce na pace, ewentualnie na przyczepie?
kurde ja też bym się chętnie z kimś zabrał jak kawa będzie gotowa :)
widzę że siła sm się wybiera fajnie byłoby polatać w takim zacnym gronie :D
co do treningu typowego dla supermoto to koszty wyniosłyby około 1500zł przy najbardziej wypasionej opcji czyli weekend i z odcinkiem terenowym o ile dobrze pamiętam więc tragedii nie ma. jeśli byśmy się na to zdecydowali to trzeba by było zebrać wcześniej kasę.
ma ktoś miejsce na pace, ewentualnie na przyczepie?
Jeśli Rodman pożyczy przyczepki a ta chyba na 3 sprzety jest - to miejsce będzie
Bondek ja byc moze bede jechal ale to sie dopiero w ciagu 2-3 najblizszych dni wyjasni
własnie sprawdzam pogode i widze ze ma byc pochmurno ale bez deszczu, jesli ten stan rzeczy sie utrzyma jestem na 100%, leci ktoś jeszcze z SM?
jeśli nie będzie padać to ja lece
Ja też może się skuszę :)
jeśli chodzi o przyczepkę to dupa, zabiera ją kumpel na Erzberg Rodeo
Ja niestety odpadam z prostego powodu - totalny brak kasy! :(
Pogodynka przewiduję taką pogodę na 3 czerwca w Lublinie ->> [url]http://pogodynka.net/pogoda/polska/lublin/dzien/2010-06-03[/url]
Może na dzień dziecka dostanę jakieś dofinansowanie to coś się zmieni... liczę na to...
Pytanie czy jak będzie lało (a wszsytko na to wskazuje) to trening sie odbędzie? Ja tam bym pewnie chętnie i w deszczu pojeździł, ale pytanie czy mnie ktoś na tor wpuści :)
Kurde wsyzstko na to wskazuje, że k***a akurat w wolny dzień będzie lało....
pogoda jest niepewna... [url]http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=lublin[/url]
ale my z Rodmanem lecimy z rana na Lublin ;-)
Ja z Markiem też Lecę. Może Sabathiusa się uda jeszcze wyciągnąć :)
Ma ktos wolne miejsce na przyczepce albo w dostawczaku? Nie mam na razie transportu a chetnie pojade i bede partycypowal w kosztach dojazdu :)
ile będzie kosztował wjazd na ten tor dla SM na cały dzień. Interesuje mnie opcja bez instruktora i nie jestem nigdzie zrzeszony
no poza sm.pl oczywiscie :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Lublin otwarty dla motocykli
Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 73 zapytań