646

Odp: WROCŁAW, kto lata supermoto ?

Jutro po 14 ktoś reflektuje, albo w niedziele? bo ma być ładna pogoda.

Yaamaahaa 450 Wrrr

647

jaa ;) dawno nie lataliśmy, zagoiłeś się już ??

648

Niestety jeszcze nie, ale walić to chyba przeżyje, najwyżej będę się tym martwił zimą. A dopiero co sprzęta mi poskładali na nowym tłoku i już go zdążyłem dotrzeć więc trzeba coś polatać póki pogoda jest :D to się odezwę jutro na fona, jak coś to ja z jedności o 14 mogę wystartować :)

Yaamaahaa 450 Wrrr

649 Ostatnio edytowany przez bbuh (2012-09-08 01:05:09)

ja chetnie jutro poznym popoludniem/wieczorem sie przejade. zagoiles? po wymianie tloka? maciek, co sie stao?

drz400e/sm

650

bbuh napisał/a:

ja chetnie jutro poznym popoludniem/wieczorem sie przejade. zagoiles? po wymianie tloka? maciek, co sie stao?

Błażej my name is Krzysiek ;)
A jeżeli chodzi o zagojenie to sprawa była taka, że wskoczylem na sprzeta już z uszkodzonym barkiem i latając z Maikim się delikatnie wyjebalem i zalatwilem go na amen, dlatego nie pojechałem z wami w sudety co mnie nie milosiernie wqurwilo :/ A więc w skoro byłem już uziemiony to postanowiłem, że obejrzymy bebechy w motorze i się skończyło wymiana tłoka i kilku dupersznitow :P

Yaamaahaa 450 Wrrr

651

krissSvr napisał/a:
bbuh napisał/a:

Błażej my name is Krzysiek ;)

[url]http://www.youtube.com/watch?v=7lxvG_poWEs[/url]

drz400e/sm

652

Dziś koło 19 latamy z Błażejem, jeśli ktoś chętny pochałasować to ręką w górę ;)

Yaamaahaa 450 Wrrr

653

może ktoś na jakąś rundkę w koło komina wyskoczy ?? mam dość już kompa, oczy bolą ;)

654

Wybiera się ktoś 16 września na XVIII rundę Pucharu Polski w cross country do Wałbrzycha?

MZ SM 125 & DT 125 RE

"Żadne zakazy nie zniszczą Naszej pasji"
"WRC is for boys, group B was for men"

655

BBuh to jeździmy coś dziś ?? Kris ? Majki wrociles juz ?? ostanie dni panowie ciepla wiec ruszac na moto ;)

656

ja ok 12 wychodze. musze w 2 miejsca podjechac pozalatwiac sprawki, ale juz na moto. jak chcesz mozemy sie umowic ok 12 i pojedziesz ze mna, albo dam znac jak juz bede wolny, pewnie ok 13. pzdr

drz400e/sm

657

bbuh, masz jeszcze na sprzedaz ta tarcze do drz?

sory za off top

pozdrawiam

658

to bardziej po 13, tez musze cos zalatwic jeszcze

659

no dobra Panowie to moze jutro ?? kto chętny ?

660

JA!!! tylko nie wiem jak mi się sprawy ułożą bo miałem jechać do Jeleniej, ale to nic pewnego dlatego daj znać jak coś ustawicie. ;)

Yaamaahaa 450 Wrrr