Odp: WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Ktoś chętny na dzisiaj? Jak coś to piszcie, ja koło 13 jestem wolny, a pogoda miodzio to by my polatali ;D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Strony Poprzednia 1 … 44 45 46 47 48 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ktoś chętny na dzisiaj? Jak coś to piszcie, ja koło 13 jestem wolny, a pogoda miodzio to by my polatali ;D
no i co pany? robimy coś dzisiaj?
Dzisiaj 19:20 ustawka pod stadionem olimpijskim na placyku przy rondzie ;)
si, oprócz nas będzie jeszcze tabul i kriss :) Może ktoś jeszcze będzie miał ochotę? :)
Dzięki za latanie;)
o ten filmik mi chodziło: [url]http://www.youtube.com/watch?v=dcxkR5y68d4&feature=g-all-lik[/url]
Pozdro
ja też dojechał :P choć nie ogarnąłem drugiego zakrętu i pojechałem prosto za Tabulem xD
po chwili dopiero się zorientowałem, że to nie ta droga xD niestety już was nie dogoniłem :D
dobrze było dzisiaj, oby tak częściej :)
"Ale z tym faszyzmem to trochę Pan przesadził" hehehehehhe
....ale bez "bezpłatnego" bilecika nie ma pan tu wstępu ;P
Raczek pamiętaj, że jak jedziesz za Tabulem to na pewno nie dojedziesz tam gdzie będziesz chciał, coś zacząłem podejrzewać, że może on to robi specjalnie ;)))
hehe, specjalnie nie, ale trochę zamieszania, nie zaszkodzi ;) przynajmniej coś się dzieje;)
ps. za każdym razem i tak mam yten sam problem;)
Dobra to gdzie jedziemy ?? ;)
Majki, trasy zajebiste, możemy następnym razem w dzień dodać rędzin i okolice ;)
tylko w dzien ludki chodza po parkach...wiec lipa, lepiej po ciemku :)
A ja narzekałam, że nie ma z kim latać... uuuu :)
Dzięki tabul.
Bo taka prawda :) tu żeby z kimś polatać to trzeba nieźle się nakombinować bo a to jeden nie może kota w domu samego zostawić a to drugi do cioci na imieniny jedzie. Jednym słowem masakra, tylko mi zawsze pasuje :)
U mnie tylko praca stoi na przeszkodzie najpóźniej o 18 finish, a jak uprzedzę dzień wcześniej to do 16, proszę mieć na względzie. :) Dziś o 18 jestem na rakietowej godzinkę potrenować przed jutrzejszym Kisielinem jakby ktoś reflektował...
Ave.
Bo taka prawda :) tu żeby z kimś polatać to trzeba nieźle się nakombinować bo a to jeden nie może kota w domu samego zostawić a to drugi do cioci na imieniny jedzie. Jednym słowem masakra, tylko mi zawsze pasuje :)
dobra, dobra ;)
MajkiWroc napisał/a:Bo taka prawda :) tu żeby z kimś polatać to trzeba nieźle się nakombinować bo a to jeden nie może kota w domu samego zostawić a to drugi do cioci na imieniny jedzie. Jednym słowem masakra, tylko mi zawsze pasuje :)
dobra, dobra ;)
Behehehe :D
Strony Poprzednia 1 … 44 45 46 47 48 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 54 zapytań