Odp: WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Jutro po 14 ktoś reflektuje, albo w niedziele? bo ma być ładna pogoda.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Strony Poprzednia 1 … 42 43 44 45 46 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jutro po 14 ktoś reflektuje, albo w niedziele? bo ma być ładna pogoda.
jaa ;) dawno nie lataliśmy, zagoiłeś się już ??
Niestety jeszcze nie, ale walić to chyba przeżyje, najwyżej będę się tym martwił zimą. A dopiero co sprzęta mi poskładali na nowym tłoku i już go zdążyłem dotrzeć więc trzeba coś polatać póki pogoda jest :D to się odezwę jutro na fona, jak coś to ja z jedności o 14 mogę wystartować :)
ja chetnie jutro poznym popoludniem/wieczorem sie przejade. zagoiles? po wymianie tloka? maciek, co sie stao?
ja chetnie jutro poznym popoludniem/wieczorem sie przejade. zagoiles? po wymianie tloka? maciek, co sie stao?
Błażej my name is Krzysiek ;)
A jeżeli chodzi o zagojenie to sprawa była taka, że wskoczylem na sprzeta już z uszkodzonym barkiem i latając z Maikim się delikatnie wyjebalem i zalatwilem go na amen, dlatego nie pojechałem z wami w sudety co mnie nie milosiernie wqurwilo :/ A więc w skoro byłem już uziemiony to postanowiłem, że obejrzymy bebechy w motorze i się skończyło wymiana tłoka i kilku dupersznitow :P
bbuh napisał/a:ja chetnie jutro poznym popoludniem/wieczorem sie przejade. zagoiles? po wymianie tloka? maciek, co sie stao?
Błażej my name is Krzysiek ;)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=7lxvG_poWEs[/url]
Dziś koło 19 latamy z Błażejem, jeśli ktoś chętny pochałasować to ręką w górę ;)
może ktoś na jakąś rundkę w koło komina wyskoczy ?? mam dość już kompa, oczy bolą ;)
Wybiera się ktoś 16 września na XVIII rundę Pucharu Polski w cross country do Wałbrzycha?
BBuh to jeździmy coś dziś ?? Kris ? Majki wrociles juz ?? ostanie dni panowie ciepla wiec ruszac na moto ;)
ja ok 12 wychodze. musze w 2 miejsca podjechac pozalatwiac sprawki, ale juz na moto. jak chcesz mozemy sie umowic ok 12 i pojedziesz ze mna, albo dam znac jak juz bede wolny, pewnie ok 13. pzdr
bbuh, masz jeszcze na sprzedaz ta tarcze do drz?
sory za off top
to bardziej po 13, tez musze cos zalatwic jeszcze
no dobra Panowie to moze jutro ?? kto chętny ?
JA!!! tylko nie wiem jak mi się sprawy ułożą bo miałem jechać do Jeleniej, ale to nic pewnego dlatego daj znać jak coś ustawicie. ;)
Strony Poprzednia 1 … 42 43 44 45 46 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Wygenerowano w 0.065 sekund, wykonano 74 zapytań