Odp: SUPERMOTOWCY :) ŁÓDŹ - ktoś lata po Łodzi
Pewnie cos w Belchatowie bedzie sie dzialo.
No w Bełchatowie to tradycyjnie ;)
link do wydarzenia: [url]http://www.facebook.com/events/278121615653206/?ref=2[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SUPERMOTOWCY :) ŁÓDŹ - ktoś lata po Łodzi
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pewnie cos w Belchatowie bedzie sie dzialo.
No w Bełchatowie to tradycyjnie ;)
link do wydarzenia: [url]http://www.facebook.com/events/278121615653206/?ref=2[/url]
Kiedy jest dokładnie to rozpoczecie w bełchatowie, bo nie mam facebooka ? znajac zycie to akurat nie bedzie mnie w kraju :(
28kwietnia
Jest ktoś z Bełchatowa bądź okolic?
Łódź śpi...
Idę się pokręcić po mieście, może podjadę na Piątkowisko koło 16ej
Łódź śpi...
Idę się pokręcić po mieście, może podjadę na Piątkowisko koło 16ej
nie śpi tylko regeneruje mięśnie i stawy po wczorajszych jazdach.Jesteś na małych czy dużych kołach?
Jak tam Częstochowa odwiedzona dzisiaj ?
U mnie tak :)
Jesteś na małych czy dużych kołach?
Na małych. Do 21ej się kręciłem po LDZ i okolicach. Na Piątkowisku tylko ptaszki ćwierkały, żywej duszy nie było.
MateuszSM miałem tez się tam karnąć ale samemu mi się nie chciało ;-)
Siemka
Na wstępie zaznaczam, że v-max mojej maszyny jest mizerny 100 km/h, ale spod świateł jakoś idzie. Bardzo chciałbym spotkać się z posiadaczem supermoto, wspólnie pośmigać.
Motocykl kupiłem nowy jeszcze docieram silnik, zrobiłem już prawie 600 km. Jak jest pogoda potrafię samemu błąkać się po mieście i okolicznych wioskach robiąc dziennie ponad 100 km. Tyłek mi wtedy odpada, ale i tak szczęśliwy wracam do domu. Jestem z retkini, ale mogę podjechać w umówione miejsce nie ma problemu. Ten v-max to osiągam bardzo rzadko, w instrukcji jest napisane że po do 1000 km powinno się docierać. Mechanik od którego odbierałem maszynę po pierwszej wymianie oleju powiedział, żebym się nie przejmował i mogę nim cisnąć. Tylko nie wiem czy uda mi się uzbierać na przyszły sezon kasę, tak więc może mi posłuży 2 lata...
Nie wiem czy ktoś często zagląda w ten wątek. Jutro tylko troszeczkę ma kropić, tak więc mogę śmigać po południu. Niedziela bez deszczowo po 14:00 mniej więcej. W tygodniu po 16:00.
Kontakt na priv, ale bezpośrednio na tel. 883 - 273 - 370 może być sms
Jak mówiłem przejechałem 600 km i ani jednego supermoto nie spotkałem w mieście, jedno przez kilka sekund na czwartkowym zlocie łódzkich motocyklistów. Tam to za dużo ludzi i brak organizacji.
Jutro czyli sobota otwarcie sezonu na motodromie o 12:00 ale długo raczej nie wytrzymam oglądać.
W niedzielę pierwszy mecz żużlowy w naszym mieście. Jakby co w tygodniu po 16 proszę o kontakt.
Na stale jezdze ja i Kanzas, ale glownie w weekendy. Niestety musisz uzbroic sie w cierpliwosc, bo puki co latamy na kostkach.
Rozumiem, że nie ma stałego miejsca spotkania, ani stałej godziny?
Jak tylko pogoda dopisze i ktoś chce śmigać, to ja się piszę. No nic czekam na kontakt.
Nie ma. Umawiamy sie na spontanie.
jedno przez kilka sekund na czwartkowym zlocie łódzkich motocyklistów.
Może to byłem ja, bo pojawiłem się faktycznie na kilka sekund, później jeszcze pojechałem na Dell'a widziałem że tam się sporo zebrało ale... "szlifierek" a ze wolałem pojeździć zamiast stać jak świeca przy moto ;-) to pojechałem się kręcić po rondach ;-)
michal, Ty juz na stale wrociles?
U mnie wygląda to tak, że puki co jestem ;-) nie wiem kiedy znowu pojadę. Może za 3-4 m-ce.
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SUPERMOTOWCY :) ŁÓDŹ - ktoś lata po Łodzi
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 81 zapytań