Odp: SUPERMOTOWCY :) ŁÓDŹ - ktoś lata po Łodzi
Jutro 12 latanie enduro. Pabianice, konstantynow okolice. Gdzie nas oczy poniosa
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SUPERMOTOWCY :) ŁÓDŹ - ktoś lata po Łodzi
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jutro 12 latanie enduro. Pabianice, konstantynow okolice. Gdzie nas oczy poniosa
ja jestem
Jeszcze na "zimówkach" jesteście? No nic, to ja dalej patroluje asfaltowo Łódź i okolice wieczorami.
ja jestem cały czas na SM jeżdżę przeważnie Pabianice oraz okolicie ;)
może udało by się w weekend poganiać trochę ?
w sumie raczej bym się pisał na jakąś jazdę ;)
Ja jeżdżę praktycznie codziennie do późnego wieczora. Dzisiaj też, trochę mnie burza złapała ale jakoś to było ;-) W weekend jest Motobazar, ale popołudniu można by gdzieś, coś...
no tak mwb, zapomniało mi się ;D
Drodzy łodzianie biorąc pod uwagę ze wypadło parę dni wolnych może jakieś drobne latanie???
miałem to samo pisać ;) tylko żeby pogoda zmieniła sie na bardziej przyjazną i jeździmy.
Kuchcik666 podaj linka do jakiejś foty Huski ;) (latasz nią jeszcze? czy już coś większe jest ?)
Jeszcze latam huską ;)
Jak tylko przestanie padać robię przegląd i napieramy
tak myślałem że o tą chodzi bo pamiętałem z allegro ;) dobrze zrobiłeś że ten wyfel na wydechu pomalowałeś na czarno!
dzisiaj już jest okey załatwiaj przegląd.
Kuchcik666 możesz sobie zrobić przegląd na Łódzkiej po lewej stronie, jak się jedzie w stronę Kanzasu zaraz za Boczną. Masz niedaleko z pracy ;-) a przegląd tam zrobisz na pewno :-)
Jak już się zdecydujecie to do Was dołączę, generalnie latam codziennie do późnego wieczora i w weekendy od świtu do późnej nocy, ale już tu nie pytam kto polata bo ni ma odzewu.
PS. Właśnie grzmi ;-)
pogoda była i się spierd*****, za dużo się nią nie nacieszyliśmy ;/
Ja tam idę pośmigać :-)
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SUPERMOTOWCY :) ŁÓDŹ - ktoś lata po Łodzi
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 69 zapytań