1

Temat: Nowy moto, co wybrać??? APRILIA SXV 4.5 / HUSKA SMR 450

Nowy moto, co wybrać???

APRILIA SXV 4.5 / HUSKA SMR 450

ciekawe czy mi pomożecie czy utrudnicie wybór  :P

moto fabrycznie nowe...

2

Odp: Nowy moto, co wybrać??? APRILIA SXV 4.5 / HUSKA SMR 450

No to szeroko idziesz.
Ja bym wybrał Huskę. Mniej części ruchomych, bardziej popularna u nas.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

3

rozsądek podpowiada że huska ale nagrzałem się na Aprilke

4 Ostatnio edytowany przez hacker33 (2010-02-15 20:08:58)

No ja też jestem za Aprilką. Jak dla mnie większy potencjał i nie da sie ukryć seksowniejszy wygląd :D

Ps. Aprilia też się robi popularna...zwłaszcza w WLKP :P

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

5

A myślałeś o Husabergu? Fakt że tam jest 570 i można jechać tylko w Open ale takiego cudu to jeszcze u nas nie ma (chyba). No i cena ok.44 000 PLN.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

6

myślałem ale cena porażka

7

Husqvarna na rok 2010 jak dla mnie jest wsam raz wyglądowo , nie bijcie ale aprilia jest taka jaks udziwniona zabawkowa , przepraszam że to powiedziałem .

motoslide.com

8

No to patrz!

http://i214.photobucket.com/albums/cc48/gierwi/SMR450R__2008_024.jpg

To jest moto mojego znajomego z Danii, mam nadzieję że się nie obrazi o umieszczenie fotki na naszym forum.

9

supermotox napisał/a:

myślałem ale cena porażka

A jakie są ceny Huski i Aprilii?

10

:P  :P

gierwi napisał/a:

No to patrz!

http://i214.photobucket.com/albums/cc48/gierwi/SMR450R__2008_024.jpg

To jest moto mojego znajomego z Danii, mam nadzieję że się nie obrazi o umieszczenie fotki na naszym forum.

No i gitarra , husqvarny stoja na naprawde wysokim poziomie wystarczy spojrzec na ich wyniki w światowych zawodach , w Polsce juz mozna dostać do nich takie bajery zaczynając od wyscigowych naklejek idąc przez moduły , lekkie racingowe  wydechy koncząc na atyhoppingowych sprzegłach ,naprawde można sobie złorzyc fajne moto kótre pozostaje przy konserwatywnym wygladzie SUPERMOTO , ale wybór nalerzy do ciebie  :P

motoslide.com

11

Ja ci radzę wybrać Husky SM 450R nawet jak ma mniej km od Apky, moim zdaniem Husky jest ładniejsze od Apky :)

12

Wybrałem aprilkę(zbieg okoliczności) choc nie ukrywam że szukałem huski. Huska jest mniejsza i bardziej poręczna,aprilia ma z kolei większego kopa, wybór jest trudny ale  może to pomoże:

huska-większa dostępnosc częsci
huska-dużo tańsza w zakupie 32800pln a sxv450 ok 45tyś
Poza tym np. w Poznaniu nie ma nawet serwisu by podjechac na komputer  a częsci ciągne z UK. Gdybym miał teraz szukac motocykla jednak kupiłbym husqvarne (mam nadzieję że moja księżniczka sie nie obrazi :) )

13

Coś czuję że będziesz musiał ją zapychać jak śniegi spłyną do morza :lol:

14

mcienki napisał/a:

(mam nadzieję że moja księżniczka sie nie obrazi :) )

Wszystko jej powiem i już się nigdy nie pozwoli dosiąść :lol:

Gierwi a nie masz gdzieś pokitranych w swoich kolorowych pisemkach jakiś opisów tych sprzęcików?
Ty zawsze masz jakiś artykulik :)

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

15

Tylko huska :)
Po1- Cena
Po2 - cena
Po3- za to co zaoszczędzisz na zakupie moto, kupisz antyhoping, wydechy i pare innych bajerów :)

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."