Temat: Nowy moto, co wybrać??? APRILIA SXV 4.5 / HUSKA SMR 450
Nowy moto, co wybrać???
APRILIA SXV 4.5 / HUSKA SMR 450
ciekawe czy mi pomożecie czy utrudnicie wybór :P
moto fabrycznie nowe...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Nowy moto, co wybrać??? APRILIA SXV 4.5 / HUSKA SMR 450
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nowy moto, co wybrać???
APRILIA SXV 4.5 / HUSKA SMR 450
ciekawe czy mi pomożecie czy utrudnicie wybór :P
moto fabrycznie nowe...
No to szeroko idziesz.
Ja bym wybrał Huskę. Mniej części ruchomych, bardziej popularna u nas.
rozsądek podpowiada że huska ale nagrzałem się na Aprilke
No ja też jestem za Aprilką. Jak dla mnie większy potencjał i nie da sie ukryć seksowniejszy wygląd :D
Ps. Aprilia też się robi popularna...zwłaszcza w WLKP :P
A myślałeś o Husabergu? Fakt że tam jest 570 i można jechać tylko w Open ale takiego cudu to jeszcze u nas nie ma (chyba). No i cena ok.44 000 PLN.
myślałem ale cena porażka
Husqvarna na rok 2010 jak dla mnie jest wsam raz wyglądowo , nie bijcie ale aprilia jest taka jaks udziwniona zabawkowa , przepraszam że to powiedziałem .
No to patrz!
To jest moto mojego znajomego z Danii, mam nadzieję że się nie obrazi o umieszczenie fotki na naszym forum.
myślałem ale cena porażka
A jakie są ceny Huski i Aprilii?
:P :P
No to patrz!
To jest moto mojego znajomego z Danii, mam nadzieję że się nie obrazi o umieszczenie fotki na naszym forum.
No i gitarra , husqvarny stoja na naprawde wysokim poziomie wystarczy spojrzec na ich wyniki w światowych zawodach , w Polsce juz mozna dostać do nich takie bajery zaczynając od wyscigowych naklejek idąc przez moduły , lekkie racingowe wydechy koncząc na atyhoppingowych sprzegłach ,naprawde można sobie złorzyc fajne moto kótre pozostaje przy konserwatywnym wygladzie SUPERMOTO , ale wybór nalerzy do ciebie :P
Ja ci radzę wybrać Husky SM 450R nawet jak ma mniej km od Apky, moim zdaniem Husky jest ładniejsze od Apky :)
Wybrałem aprilkę(zbieg okoliczności) choc nie ukrywam że szukałem huski. Huska jest mniejsza i bardziej poręczna,aprilia ma z kolei większego kopa, wybór jest trudny ale może to pomoże:
huska-większa dostępnosc częsci
huska-dużo tańsza w zakupie 32800pln a sxv450 ok 45tyś
Poza tym np. w Poznaniu nie ma nawet serwisu by podjechac na komputer a częsci ciągne z UK. Gdybym miał teraz szukac motocykla jednak kupiłbym husqvarne (mam nadzieję że moja księżniczka sie nie obrazi :) )
Coś czuję że będziesz musiał ją zapychać jak śniegi spłyną do morza :lol:
(mam nadzieję że moja księżniczka sie nie obrazi :) )
Wszystko jej powiem i już się nigdy nie pozwoli dosiąść :lol:
Gierwi a nie masz gdzieś pokitranych w swoich kolorowych pisemkach jakiś opisów tych sprzęcików?
Ty zawsze masz jakiś artykulik :)
Tylko huska :)
Po1- Cena
Po2 - cena
Po3- za to co zaoszczędzisz na zakupie moto, kupisz antyhoping, wydechy i pare innych bajerów :)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Nowy moto, co wybrać??? APRILIA SXV 4.5 / HUSKA SMR 450
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 59 zapytań