16 Ostatnio edytowany przez gierwi (2010-02-15 21:56:20)

Odp: Nowy moto, co wybrać??? APRILIA SXV 4.5 / HUSKA SMR 450

Pewnie coś tam mam, ale potem będzie na mnie jak klient będzie niezadowolony.
W teście SMR 450 RR SMIMag napisał:
"No excuses for poor results" więc lekka presja jest :)
Ja to poszedłbym w Huskę, używkę (jeśli ma być tylko na tor to z toru) np tę za 3750 Ł:

[url]http://www.seventeeninches.co.uk/showthread.php?t=7311[/url]

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

17

a jak Wam powiem że moge mieć nową Aprilie 4.5 2009r za 26000 to coś zmieni  :D  :D  :D

18

To jeszcze powiedz za ile możesz mieć Husqvarnę

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

19 Ostatnio edytowany przez supermotox (2010-02-16 00:12:45)

czekam na oferte ale pewnie cos kolo 27000

też 2009r

20

chce moto z rejestracja, żeby terroryzować Poznań w lukach pomiędzy zawodami  :D  :D  :D

więc Huska SMRR odpada, poza tym wstyd by było nią wyjechać z takimi umiejętnościami... :(

21

Kurcze jak wszyscy tutaj zaczną sobie kupować SXV, SMR, SMC itp to my biedacy na leniwych DRZ będziemy mogli wam tylko pokiwać :/

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

22

Hacker33, bez obaw. Sam wiesz jak jest. Szybki sprzęt to tylko połowa sukcesu.Całe szczęscie że jeszcze umiejętnosci się liczą a to juz nie przychodzi tak łatwo jak kupno sprzęta, także myślę że i Ty i inni koledzy na drz możecie byc spokojni. :cool:

23

supermotox napisał/a:

chce moto z rejestracja, żeby terroryzować Poznań w lukach pomiędzy zawodami  :D  :D  :D

więc Huska SMRR odpada, poza tym wstyd by było nią wyjechać z takimi umiejętnościami... :(

dlaczego?

24

Socho napisał/a:
supermotox napisał/a:

dlaczego?

to jest sprzęt do wygrywania a nie do nauki...

25

to jest sprzęt do wygrywania a nie do nauki..

nie pękaj, ja też wszedłem w sprzęt do wygrywania a jeszcze dużo dużo nauki przede mną,a jak juz sie naucze to wygram :lol:  :lol:  :lol:

26

chyba się zdecyduję na HARDCORE czyli SXV, nówka sztuka czego mam się bać.

27

w tych nowych juz sporo poprawili, z tego co czytalem na zagranicznych forach, wiec mysle ze warto, tym bardziej w takiej cenie :)

huska TE 450 + SM ofkz :)

28

za ta kase to tylko APR

http://p0lish.wordpress.com

29

A myślisz tylko o seryjnych SM??
Bo może jak już coś egzotycznego to może BMW X450?? Cena na poziomie 36 tys. zł nie jest tragiczna a zawias nie jest jakąś rewolucją więc z przeróbką nie powinno być niespodzianek.
Tak tylko proponuje z ciekawości ;)

pozdro

[url=http://www.night-race.pl/index.php?ref=23007][img]http://www.night-race.pl/images/baner.png[/img][/url]

30

berecik napisał/a:

A myślisz tylko o seryjnych SM??
Bo może jak już coś egzotycznego to może BMW X450?? Cena na poziomie 36 tys. zł nie jest tragiczna a zawias nie jest jakąś rewolucją więc z przeróbką nie powinno być niespodzianek.
Tak tylko proponuje z ciekawości ;)

pozdro

10 tyś więcej niż Aprilia + koła + tarcze + hamulec + opony + przeróbka = nie ma sensu