31

Odp: Czym zrobie największy syf na mieście?

W przypadku wyścigów wymiana co 5mth w warunkach drogowych od 10 do 15mth. ;)

HUSABERG 82

32

gokon napisał/a:

W przypadku wyścigów wymiana co 5mth w warunkach drogowych od 10 do 15mth.

Wlasnie mialem to napisac. O ile mnie pamiec nie myli to warunkach drogowych liczy sie w km, a nie w mh.
Ale jak napisali poprzednicy. Albo mamy fun i zero kompromisow, albo stoimy grzecznie w korku  a na kartingowym łoją nas FJRami :)

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

33

Zgadza się Darek jak zdrówko ? ? ?

HUSABERG 82

34

Chłopaki mają racje nie da się pogodzić.
Albo hardcore i prawdziwa frajda z jazdy
Albo Light i snucie się po mieście
Ja śmigam głównie do pracy i nie mam garażu dlatego mam lajta by rzadziej wizytować w serwisie.
Jak miałbym garaż i Żona zwiększyła mi budżet na sprzęta to tylko hardcore - brudne łapy od dłubania, podeszwy poździerane od slajdowania i gęba uśmiechnięta od prawdziwego zap...nia :):):)

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO

35

haha. Więc zmień Żonę a potem moto.

SUPERMOTO napisał/a:

Chłopaki mają racje nie da się pogodzić.Albo hardcore i prawdziwa frajda z jazdyAlbo Light i snucie się po mieścieJa śmigam głównie do pracy i nie mam garażu dlatego mam lajta by rzadziej wizytować w serwisie.Jak miałbym garaż i Żona zwiększyła mi budżet na sprzęta to tylko hardcore - brudne łapy od dłubania, podeszwy poździerane od slajdowania i gęba uśmiechnięta od prawdziwego zap...nia :):):)

Haha. Więc zmień despotyczną żonę a chwilę potem moto...a u mnie w garażu znajdę Ci miejsce (nawet rozłożę polówkę).
Uważaj bo wiem że kobiety często sprawdzają te strony.
Z tego powodu piszemy tu tylko o motocyklach. :P

Ps. A jakie Crezy może mieć samopoczucie :( czytając te wszystkie nasze wynurzenia... :(

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

36

tak nawiązując do tematu postu to najlepiej kup sobie R1, krótkie spodenki adidasa, klapki basenowe i kask tiger :P

a tak poważnie to pomyśl o WR 450 miałem okazję tym pośmigać (niestety na dużych kołach) i to jest mój typ na następne supermoto jak na razie

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

37

TT 600 po tuningu (tłok, wałek, wydech itd.) jeździła jak KTM LC4

38 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2012-01-07 13:09:03)

^$%#

motoslide.com

39

A co ma do tematu chłodnica? DR to ciężki kloc turystyczny przy TT

40

Barteksm napisał/a:

Ale tt chyba nie ma chłodnicy tylko żeberka jak w kaloryferze, jak dla mnie  z wyglądu to to jest ch***ia z grzybnią.Juz drka stara jest do tego jaks taka ładniejsza ze tak powiem .

TTR ma piec z Yamahy XT - chłodzony powietrzem. Piec jak i całe moto ogólnie ma dużo części wspólnych z XT i jest chwalona za niezawodność a nawet pancerność.

Jak szukałem enduro dla siebie brałem pod uwage TTR i trochę się interesowałem. Ma wprawdzie tylko 43 konie ale to ze względu na chłodzenie. Za to ma 50 niutów momentu (DRZ koło 40).

Co do masy to wersja bez rozrusznika ma ważyć na sucho 131 kg. Warto też sprawdzić zawiechy bo zdaje się że się różnią w zależności od roku produkcji.

Nie wiem jak wersja supermoto się nadaje na terror - to już chyba zależy tylko od kierownika...

pozdrawiam

41 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2012-01-07 13:08:54)

^$%#

motoslide.com