Temat: Zna ktoś ten motor?
Witam,
jestem tu nowy i nie chciałbym zaśmiecać forum (mam nadzieję, że to nie będzie kolejny śmieć) ale mam pytanie co do Yamahy z allegro [url]http://allegro.pl/supermoto-yamaha-yzf-450-2003-r-rmz-crf-zobacz-i2349410576.html[/url] . Szukam jakiegoś supermoto i jestem ciekawy czy zna ktoś z Was ten motor, albo coś o nim słyszał. Sprzęt widziałem już na allegro kilka razy, w różnych odstępach czasu. Jak się nie mylę to ok pół roku temu też była wystawiona ale nie mam pewności czy od tego samego człowieka. Zastanawia mnie czy to ten sam sprzedający nie może go sprzedać (pierwsza cena ok 10,5k), czy ktoś już to zdążył kupić i się okazało niezłą miną i próbuje to teraz pchać dalej. Motor na pewno wystawiany jest cały czas w Gubinie pod niemiecką granicą i pewnie też z tamtąd pochodzi, niestety nie ma żadnej informacji o możliwości rejestracji motocykla. Jakby nie patrzeć motor wygląda nieźle,porządne koła, piasty, zawias Ohlinsa jak się nie mylę, hamulce jak trzeba. Historia na allegro jest niemniej zastanawiająca, dlatego też pytam czy ktoś się nie orientuje w temacie. Będę wdzięczny za jakieś informacje.
pozdrawiam
Radek