1 Ostatnio edytowany przez mazziwrx (2012-05-05 22:14:33)

Temat: Kupie RAMĘ do SMC 690 Z PAPIERAMI! PILNE!!!!!

Jak w tytule. PW lub 535976336.

Bez moto...

2

Odp: Kupie RAMĘ do SMC 690 Z PAPIERAMI! PILNE!!!!!

obstawiam, że zapomniałeś o słowie 'rama' w tytule :D

KTM 690 SMC/Enduro + Akrapovic
Beast mode: ON

3 Ostatnio edytowany przez mazziwrx (2012-05-05 23:04:11)

Dobrze obstawiłeś ;P
Naprawione ;)

Bez moto...

4

Zamów w autoryzowanym serwisie. Szybko i sprawnie.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

5

Powodzenia..

SMCR AKR

6

ja też ja też! i poproszę tanio!

Husqvarna SM450R

7 Ostatnio edytowany przez Amigo (2012-05-06 12:20:28)

Widzę chłopaki się na tą sztukę napalili [url]http://allegro.pl/ktm-smc-690-2009-i2325735555.html[/url]

a tak swoją drogą to ciekawie ile by taka rama kosztowała w autoryzowanym serwisie, orientował się ktoś może?

8

Rama kosztuje ok. 4000 złotych. Ale jak się kupuje od mataczy lub złodziei to trzeba takie "prezenty" doliczyć.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

9 Ostatnio edytowany przez maniek-rr312 (2012-05-06 15:03:08)

Kupując rame w serwisie musicie udokumentować pochodzenie sprząta do którego to idzie i spisują wasze wszystkie dane

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

10

Tak czy inaczej takie smc w tym roczniku za 17 tysięcy to nie najgorsza opcja

11

Kupując rame w serwisie musicie udokumentować pochodzenie sprząta do którego to idzie i spisują wasze wszystkie dane

I to jest słuszna koncepcja!
Z resztą u KTMa jest mocno rozwinięta baza komputerowa i nawet jeśli chcecie kupić licznik po wypadku, to trzeba podać przebieg sprzed zdarzenia, a oni dostarczą wam licznik z ustawionym przebiegiem. To gwarantuje ciągłość historii sprzęta.

12

Amigo napisał/a:

Jeśli tylko uczciwa to nawet "superokazja". Jeśli jednak chcecie nakręcać złodziejstwo i matactwo, to słaby pomysł. Chyba że jeszcze nigdy nie zginął Wam motocykl, to łatwiej takie pomysły przychodzą do głowy.

13

gierwi napisał/a:
Amigo napisał/a:

Jeśli tylko uczciwa to nawet "superokazja". Jeśli jednak chcecie nakręcać złodziejstwo i matactwo, to słaby pomysł. Chyba że jeszcze nigdy nie zginął Wam motocykl, to łatwiej takie decyzje przychodzą do głowy.

Osobiście to i tak nie jestem zainteresowany tą "superokazją", ale musisz przyznać że gdyby to było dość proste do wykonania czyli kupienie takiego motocykla, później ramy i stworzenie gotowego do zarejestrowania legalnego motocykla w takich pieniądzach to sam byś pomyślał czy nie warto. Nie chodzi tu już o nakręcanie złodziejstwa, bo nie powiedziane że jest on kradziony. Każdy kogo nie stać kombinuje jak tylko może żeby kupić coś taniej więc uważam, że złodziejstwo i kombinatorstwo zawsze będzie się nakręcało.

14

gierwi napisał/a:

Jeśli jednak chcecie nakręcać złodziejstwo i matactwo, to słaby pomysł.

Zgadza się, jeśli będą tacy którzy chcą na siłe "ulegalnic" moto bez papierów, nie znikną i Ci którzy nadal będą "obracac" motocylkami wątpliwego pochodzenia.

SMCR AKR

15

Amigo napisał/a:
gierwi napisał/a:
Amigo napisał/a:

Jeśli tylko uczciwa to nawet "superokazja". Jeśli jednak chcecie nakręcać złodziejstwo i matactwo, to słaby pomysł. Chyba że jeszcze nigdy nie zginął Wam motocykl, to łatwiej takie decyzje przychodzą do głowy.

Osobiście to i tak nie jestem zainteresowany tą "superokazją", ale musisz przyznać że gdyby to było dość proste do wykonania czyli kupienie takiego motocykla, później ramy i stworzenie gotowego do zarejestrowania legalnego motocykla w takich pieniądzach to sam byś pomyślał czy nie warto. Nie chodzi tu już o nakręcanie złodziejstwa, bo nie powiedziane że jest on kradziony. Każdy kogo nie stać kombinuje jak tylko może żeby kupić coś taniej więc uważam, że złodziejstwo i kombinatorstwo zawsze będzie się nakręcało.

No właśnie ja jestem taki dziwny że bym nie pomyślał czy warto.