Temat: Kupie RAMĘ do SMC 690 Z PAPIERAMI! PILNE!!!!!
Jak w tytule. PW lub 535976336.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie RAMĘ do SMC 690 Z PAPIERAMI! PILNE!!!!!
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w tytule. PW lub 535976336.
obstawiam, że zapomniałeś o słowie 'rama' w tytule :D
Dobrze obstawiłeś ;P
Naprawione ;)
Zamów w autoryzowanym serwisie. Szybko i sprawnie.
Powodzenia..
ja też ja też! i poproszę tanio!
Widzę chłopaki się na tą sztukę napalili [url]http://allegro.pl/ktm-smc-690-2009-i2325735555.html[/url]
a tak swoją drogą to ciekawie ile by taka rama kosztowała w autoryzowanym serwisie, orientował się ktoś może?
Rama kosztuje ok. 4000 złotych. Ale jak się kupuje od mataczy lub złodziei to trzeba takie "prezenty" doliczyć.
Kupując rame w serwisie musicie udokumentować pochodzenie sprząta do którego to idzie i spisują wasze wszystkie dane
Tak czy inaczej takie smc w tym roczniku za 17 tysięcy to nie najgorsza opcja
Kupując rame w serwisie musicie udokumentować pochodzenie sprząta do którego to idzie i spisują wasze wszystkie dane
I to jest słuszna koncepcja!
Z resztą u KTMa jest mocno rozwinięta baza komputerowa i nawet jeśli chcecie kupić licznik po wypadku, to trzeba podać przebieg sprzed zdarzenia, a oni dostarczą wam licznik z ustawionym przebiegiem. To gwarantuje ciągłość historii sprzęta.
Tak czy inaczej takie smc w tym roczniku za 17 tysięcy to nie najgorsza opcja
Jeśli tylko uczciwa to nawet "superokazja". Jeśli jednak chcecie nakręcać złodziejstwo i matactwo, to słaby pomysł. Chyba że jeszcze nigdy nie zginął Wam motocykl, to łatwiej takie pomysły przychodzą do głowy.
Amigo napisał/a:Tak czy inaczej takie smc w tym roczniku za 17 tysięcy to nie najgorsza opcja
Jeśli tylko uczciwa to nawet "superokazja". Jeśli jednak chcecie nakręcać złodziejstwo i matactwo, to słaby pomysł. Chyba że jeszcze nigdy nie zginął Wam motocykl, to łatwiej takie decyzje przychodzą do głowy.
Osobiście to i tak nie jestem zainteresowany tą "superokazją", ale musisz przyznać że gdyby to było dość proste do wykonania czyli kupienie takiego motocykla, później ramy i stworzenie gotowego do zarejestrowania legalnego motocykla w takich pieniądzach to sam byś pomyślał czy nie warto. Nie chodzi tu już o nakręcanie złodziejstwa, bo nie powiedziane że jest on kradziony. Każdy kogo nie stać kombinuje jak tylko może żeby kupić coś taniej więc uważam, że złodziejstwo i kombinatorstwo zawsze będzie się nakręcało.
Jeśli jednak chcecie nakręcać złodziejstwo i matactwo, to słaby pomysł.
Zgadza się, jeśli będą tacy którzy chcą na siłe "ulegalnic" moto bez papierów, nie znikną i Ci którzy nadal będą "obracac" motocylkami wątpliwego pochodzenia.
gierwi napisał/a:Amigo napisał/a:Tak czy inaczej takie smc w tym roczniku za 17 tysięcy to nie najgorsza opcja
Jeśli tylko uczciwa to nawet "superokazja". Jeśli jednak chcecie nakręcać złodziejstwo i matactwo, to słaby pomysł. Chyba że jeszcze nigdy nie zginął Wam motocykl, to łatwiej takie decyzje przychodzą do głowy.
Osobiście to i tak nie jestem zainteresowany tą "superokazją", ale musisz przyznać że gdyby to było dość proste do wykonania czyli kupienie takiego motocykla, później ramy i stworzenie gotowego do zarejestrowania legalnego motocykla w takich pieniądzach to sam byś pomyślał czy nie warto. Nie chodzi tu już o nakręcanie złodziejstwa, bo nie powiedziane że jest on kradziony. Każdy kogo nie stać kombinuje jak tylko może żeby kupić coś taniej więc uważam, że złodziejstwo i kombinatorstwo zawsze będzie się nakręcało.
No właśnie ja jestem taki dziwny że bym nie pomyślał czy warto.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie RAMĘ do SMC 690 Z PAPIERAMI! PILNE!!!!!
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 82 zapytań