Witam koledzy
Temat pochodzenia tego motocykla z linku przecież był już opisany "Ciekawe motocykle na allegro/ebay " wklejam cześć mojej odpowiedzi
"witam koledzy
przecież to jest ten motocykl [url]http://allegro.pl/ktm-690-smc-lc4-super-moto-zamiana-i2218410853.html[/url]
sam dzwoniłem do gościa w środę o 18 i na czwartek bylem umówiony na oględziny po telefonie w czwartek rano dowiedziałem się ze już sprzedany.
Podpytałem go jak sprawa z motorem wyglądała to: sprowadzony z angli w Czesiach poskładał w całość i wystawił zobaczyć co wyniknie, nawet była zmiana ze może sprzedać na części. Papierów nie ma i wyrobić już nie będzie można, jedynie co kombinowanie ............. ... jak byliście chętni to za 9,5 tys można było ja wyrwać a teraz to tylko dajemy zarabiać handlarzowi"
podsumowując motocykl był ściągnięty w częściach z angli bez prawa rejestracji !!!!
Po zakupie motoru gość odrazu wystawił aukcje na na 13,5 tys cos mi się kojarzy ze nawet PEKA miał jechać go pooglądać dla kogoś. Teraz nowe fotki inne ujecie ale motor dalej ten sam. Byl wciskany kit ze można zarejestrować na sam. ale widocznie jakby to bylo takie proste juz dano bylo by to zrobione. Przy sprzedaży własnie specjalnie jest mało informacji by kupujący sie napalił ooo zajebista okazja bo gość pewnie nie umie wystawiać aukcji i niewiele opisał, a celowość miernego opisu to druga strona medalu sprzedający każdemu zawsze może mówić coś innego i nowego .....
Co do zakupu ramy to jest tak jak MANIEK pisał!!! mi nawet coś obiło sie o uszy ze głowka ramy jest odcinana i trzyma ja serwis potwierdzając legalność z papierami i fabryka przesyła nowa z tym samym numerem vin co stara rama wiec w dokumentach nic się zmienia.
KTM 530 EXC-R