Odp: WROCŁAW, kto lata supermoto ?
A na dziś nikt się nie pisał? Powoli temp. robi się w miarę znośna ;) Jak kogoś korci aby polatać to piszcie lub dzwońcie 505072449
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Strony Poprzednia 1 … 25 26 27 28 29 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A na dziś nikt się nie pisał? Powoli temp. robi się w miarę znośna ;) Jak kogoś korci aby polatać to piszcie lub dzwońcie 505072449
na 1 maja to ja napewno się piszę :)
opcja z lasem wchodzi w grę, we wtorek mam cały dzień wolny.
dzis niestety poswiecilem sie piwu. jutro wczesnie koncze prace - ok 10-11 rano. nastawilem sie troche na rakietowa, ale jak nie bedzie chetnych powlocze sie gdziekolwiek. ktos ma czas? 519674109 od 8.30 jestem pod tel. pzdr
od wtorku poza wroclawiem
ja jutro łaj not, ale wieczorem jak coś
jutro na rakietową we wtorek w plener.
tel do mnie 602 820 818 jak coś :)
ja jutro nie dam rady, ale we wtorek bardzo chętnie ;)
Jak zrobię już A1 to postaram sie wpaść na Wrocław, jak mnie przygarniecie :) A jeździ ktoś z okolic Kłodzka?
Witam sorry, ze tak w tym temacie, ale z racji tego, że wolałbym to załatwić lokalnie oferta dla wrocławiaków ;)
Mam do sprzedania bilety do Multikina (pełne, filmy 2D) ważność do 30 czerwca 2012r. Atrakcyjna cena! oryginalny kupon pracowniczy na dowolny film 2D, w dowolnym terminie
Zostało jeszcze jakieś 50szt. także radzę się pospieszyć ;) zainteresowani na pw
weź jutro te bilety na ustawkę to pogadamy :)
Niestety chłopaki, teraz wróciłem na weekend majowy do domu rodzinnego ;) od piątku jestem dostępny :)
ja po proszę 2 bilety :)
ja też poproszę 2 bilety ;)
ja też dwa :)
Jutro ustawka o 9:00 pod aquaparkiem jak by ktoś nie słyszał.
Strony Poprzednia 1 … 25 26 27 28 29 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Wygenerowano w 0.070 sekund, wykonano 58 zapytań