Odp: WROCŁAW, kto lata supermoto ?
ja mogę chyba ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Strony Poprzednia 1 … 23 24 25 26 27 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja mogę chyba ;)
chyba? :) Ja generalnie będę wolny od 14 i startuję z Jedności bo tam kończę robotę.
Fajnie by było zebrać jaką większą ekipę, dlatego piszę wcześniej aby kto chętny mógł się podpiąć ;)
ja jakoś do 19 w pracy siedzę ;/
za to jutro mam w miarę wolny dzień ;) jak by ktoś chciał polatać to pisać
Ja w sobote chyba bede jechać męczyć zieleniec. Kto nie boi sie zrobic malej traski na sm to zapraszam :)
heh..sory ale musiał bym na głowę upaść żeby na huskim leciec do zieleńca ;)
dawaj gdzieś bliższe okolice pomęczymy
tez jestem wolny w sobote. zieleniec odpuszczam, ale jakos bardziej regionalnie chetnie. pzdr
To morze ustalmy godz. i miejsce gdzie ewentualnie byśmy się spotkali, aby był już jakiś konkret :)
Bo do Zieleńca to rzeczywiście, chyba tylko na przyczepce ;)
w sobote ja też się piszę, bo w tygodniu pracę kończę o 17 i po niej, zawsze mam coś do załatwienia :(
krissvr może solny, tam gdzie dresy na gixerach się lansują ;) no i r1'dynkach oczywiście ;)
albo na Bema pod Papiezem, jesli inni maja blisko, chyba ze ktos zaproponuje lepsza miejscowke ;) nie wiem, Bielany np ??
rano mam zamiar troche w garazu pomajstrowac, ale do 14 na pewno sie wyrobie. co do miejsca i konkretnej godziny, dopasuje sie. jestem z okolic traugutta,wiec bema mi pasuje np
to spoko, zobaczymy co reszta odpowie ;) pozdro
Tabul i reszta to może solny, przynajmniej będzie na czym (kim) oko zawiesić jak będziemy czekać na resztę ;)
Tylko najważniejsze czy ktoś ma idee gdzie polatać w okolicy?? Aby po ulicach nie krążyć bez celu, żeby się za szybko nie znudziło :)
Ja mogę w poniedziałek po 16, albo wtorek od rana :)
a Byłby ktoś chętny na Rakietową w niedziele(29.04)?
planujemy tak od 10-14 zrobić trening
tylko jak na razie nie mogę się dodzwonić do Wojtka w sprawie rezerwacji toru
Edit: lipa cała sobota i niedziela rezerwacje. Na poniedziałek Robert Motospotkania aktualne, ale mi to zaś nie pasuje ehhh ;/
Chłopaki, to jak się ustawiacie na sobotę? Chętnie bym do was dobił jak wrócę z gór.
ja powiem tak:
chętnie polatam w sobotę ale z rańca..jak się wszyscy wyśpią
11 ? pod aqua parkiem ?
Strony Poprzednia 1 … 23 24 25 26 27 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Wygenerowano w 0.066 sekund, wykonano 67 zapytań