Odp: Tor Toruń
Metys a skąd dokładnie jesteś? Być może jutro przyjadę ale jak będe to dopiero kolo 14 najszybciej.
Ile moto się na jutro zapowiada?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Strony Poprzednia 1 … 27 28 29 30 31 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Metys a skąd dokładnie jesteś? Być może jutro przyjadę ale jak będe to dopiero kolo 14 najszybciej.
Ile moto się na jutro zapowiada?
Ja jutro jestem o 11
Plaster widze trenujesz ostro na sezon :) ?
jestem z lidzbarka (nie mylić z warmińskim). Pogoda na razie bez zmian, czyli rewelacyjna.
Motocykle pewnie 2, góra 3
całkiem pozytywnie jak na pierwszy raz. Koleżanka, która nagrywała-możesz podesłać filmik, żeby zobaczyć co oprócz jazdy robiłem źle? Ekipa z mistrzostw... zajrzyjcie do działu kupię. Może znajdzie się dla mnie slick na tył, bo na tych drogowych michałach ch** nie jazda
całkiem pozytywnie jak na pierwszy raz. Koleżanka, która nagrywała-możesz podesłać filmik, żeby zobaczyć co oprócz jazdy robiłem źle? Ekipa z mistrzostw... zajrzyjcie do działu kupię. Może znajdzie się dla mnie slick na tył, bo na tych drogowych michałach ch** nie jazda
Wcale tak źle Ci nie szło nawet na tych michałach :), My jeszcze z Pączkiem pojechaliśmy na tor crossowy. A którą koleżankę Ci chodzi bo moja kobieta robiła tylko zdjęcia :)
wiem już przynajmniej z czym to się je. Będą lepsze gumy, to może uda się pewniej wchodzić i wychodzić z winkla.
Myślałem, że to filmik:)-po temacie
Fotki tor Toruń 22.04
[url]https://profiles.google.com/104522005081019522925/photos[/url]
Sporo tych oponek :D
Skąd wy je wzieliście?
a zmieniliście jakoś tor?
Już sie nie moge doczekać jak przyjade :D
Już odpowiadam :). Wczoraj jak pojechaliśmy do Torunia to myślałem że wyjdę z siebie jak gościu na wjeździe powiedział nam że dzisiaj tor jest nie czynny bo są szkolenia dla samochodziarzy, ale na szczęście koło moto areny spotkaliśmy kolegę Pączka który był umówiony z Marcinem Rybskim na trening, wiec chwila gadki i tak dołączyliśmy do nich na jazdę po nowym torze :), powiem krótko tor jest wyj....sty :) jest idealny na ćwiczenia winkli bardzo techniczny, choć zapewne droższy niż ten na którym wcześniej jeździliśmy. Nie długo oficjalne otwarcie tego toru i na pewno będzie już cennik. Moim zdaniem warto wydać więcej kasy na wjazd :)
Fotki tor Toruń 22.04
[url]https://profiles.google.com/104522005081019522925/photos[/url]
Może Koliberku przedstawiła byś się chłopakom? :), taki tu zwyczaj :)
to był ten nowy tor, a opony są na całej nitce. Na prawdę fajny obiekt
No własnie nie pasował mi ten budynek z napisem "kasa 4" :D
Tym bardziej teraz sie nie moge doczekać, za tydzień napewno nie przyjade, wiec moze za 2 :)
My z Kutna będziemy na 60% 29.04 w niedzielę ale na 100% w te wolne dni 1,3 lub 6 maja :), kwestia umówienia się
o ile będzie świeciło słońce, to ja na 29.04 też się piszę
Strony Poprzednia 1 … 27 28 29 30 31 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Wygenerowano w 0.073 sekund, wykonano 64 zapytań