Odp: Organoleptyczny test jakości asfaltu. Z bliska.
Polecam na przyszłość gatki z ochraniaczami ....Sam załuje że tak póżno je założyłem ale ze dwa razy leciałem w gatkach i dupsko nie boli
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Organoleptyczny test jakości asfaltu. Z bliska.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Polecam na przyszłość gatki z ochraniaczami ....Sam załuje że tak póżno je założyłem ale ze dwa razy leciałem w gatkach i dupsko nie boli
szubi, prawda, bojówki sprawdziły się znacznie lepiej niż przypuszczałem, ale dupsko mimo wszystko obite:P największy problem dobrych ochronnych ciuchów jest to że w nich ciepło, ale mimo wszystko całe dupsko ważniejsze;] JERY racja, pomkę rozbić niewesoło, mimo to szkoda trochę że nie wytrzymały więcej. Żółwik dzięki za opinię, przyjrzę się sprawie napisz tylko czy wchodzą pod nie endurowe ochraniacze na kolana? Nabrałem nawyku zakładania ich zawsze, kilka razy się przydały a niestety wiem z autopsji jak zdemolowane kolano potrafi być wredne
Zdemolowane kolano to makabra do zaleczenia...nie wspominając o kosztach owej operacji-rehabilitacji
W moim FLM mam na kolanach kevlar i wbudowane nakolanniki,ale myślę,że wszystko kwestia przeróbki kombi u kogoś kto ma pojęcie na temat szycia skóry.
To taki dziadziuś jak w tym linku
[url]http://xarchiwum.pl/kombinezon-flm-greyhound-r-48-46-stan-bdb-od-1-zl-i1750490564.html[/url]
Podoba mi się ten nowy FLM na SM z pomarańczowymi wstawkami,ale jeszcze go z bliska nie oglądałem.
Byliśmy z kumplem niedawno puszką w Polo w Berlinie tak dla frajdy, na kebab i zerknięcie do Polo i Louisa, ale miałem takiego kaca po piątkowej imprezie ,że nie chciało mi się oglądać niczego... ;-)
Pozdro
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Organoleptyczny test jakości asfaltu. Z bliska.
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 75 zapytań