Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
a nie możemy tego kopania zrobić w czwartek lub sobotę?
w sobotę to nawet piknik można by zrobić ew. lepienie bałwana jak będzie padał śnieg;]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 104 105 106 107 108 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
w sobotę to nawet piknik można by zrobić ew. lepienie bałwana jak będzie padał śnieg;]
w sumie przyłączam się do pytania - bo w środę jak zaczniemy ok 18 to max 2 godziny możemy coś robić bo robi się ciemno ...
Może sobota lub niedziela byłaby lepsza ???
ja rowniez przylaczam sie do pytanie.... bo lepiej by mi pasowalo. moglibysmy przylechac w soboto ok. 10 popracowac troche pozniej zrobic jakiegos grila i pozniej znow do roboty
dzisiaj o 19.30 to już ciemno się robiło, a o 20 ciemna noc zapadła... jak zaczniemy o 18 to niewiele porobimy... a większość zawodników pewnie w robocie siedzi i wcześniej się nie wyrobi...
Sabathius - jak to widzisz ?
Witam wszystkich
chetnie polatam w jakiś dzień
za jeden trening też sa opłaty ..............??
kiedy bedzie kopanie?
kiedy bedzie kopanie?
????????? Właśnie kiedy
HALO KIEDY KOPANIe ????
Mam potwierdzenie od organizatora:
KOPANIE JUTRO NA 17.30 !!!
sorry moi drodzy ale nie bylem za bardzo dostepny, sprawy osobiste, kopiemy jak najbardziej dzisiaj, 17.30
co do soboty to zobaczymy jak pojdzie dzis, jak nie zdazymy to mozemy i w sobote rano
zawsze problemem jest mala ilosc ludzi a nie brak czasu, wiec jak bedzie nas sporo to podzielimy sie na 3-4 grupy, kazda w godzinke-dwie zrobi swoj zakret i tyle.
widze ze byli uczestnicy treningow bardzo sprawnie wytlumaczyli nowym kolegom o co biega,
KAZDY z SMem moze przyjechac, bardzo cieszymy sie z zupelnych amatorow i ich jak najbardziej uczymy.
w srode (za tydzien, juz na jezdzeniu, nie kopaniu) powinienem miec do pomocy organizacyjnej pare osob wiecej, wiec jak przyjedzie nas tyle co rok temu to i tak to jakos ogarniemy
fifty-50, treningi sa dla członków AP, więc składka powinna być zapłacona, ale ja jeszcze nigdy nikogo nie wyrzuciłem, więc przyjdź, pojeździj a zobaczysz że się zapiszesz, a składka sama i tak idzie na ubezpieczenie dla Was, więc warto ją/je mieć
Mnie dziś niestety nie będzie, ale w sobotę jakby coś się działo to jestem. W następną środę na bank obecna! :)
do zobaczenia o 17:30
wszystkim ktgorzy prz\ybyli bartdzo dziekuje, bylo wiecej rak do pracy niz lopat.
zapraszam ponownie w sobotę o 11.30, kto moze niech kupi worek albo dwa cementu i wezmie lopate/taczke itp bo nam tego brakowalo
mozemy takze wziasc grila i posiedziec troche i pogadac, bedzie trening motocykli... Honda Shadow :) wiec mopze byc smiesznie
no i kazdy kto przyjedzie w sobotę bedzie mogl zobaczyc troche zmieniona forme trasy w terenie :) bedziecie mieli przewage nad innymi uczestnikami na pierwszym treningu...
przywioze ze sobą kilka kopii zgłoszenia do AP, będę mógł ja i tomek kulik od razu je podpisac zainteresowanym
edit->>postaram się być .
miedzy innym taaka bandę nam się udało dziś stworzyć:
[url]http://forum.supermoto.pl/misc.php?action=pun_attachment&item=1699&preview&secure_str=635t8942[/url]
Strony Poprzednia 1 … 104 105 106 107 108 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.075 sekund, wykonano 48 zapytań