Odp: supermoto 50
Moim zdaniem TAK! ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » supermoto 50
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Moim zdaniem TAK! ;)
Masz PW.
Kupa,Senda wcale nie jest najlepszym wyborem :)
No huska 50 jest lepsza ale ciezko Ci bedzie dorwać w takiej kasie, ja swoją 2006 w zeszłym roku sprzedałem za 3900 wiec może coś znajdziesz ale myśle ze w tej chwili ciezko :) Wszystkie 50 to jest prawie to samo :)
Silnik am6 i derbi sie nie róznią mocą ani spalaniem ani v maxem, jednak ich własciciele toczą odwieczną wojne o to który jest lepszy :D
Senda to bardzo dobry wybór :) wydaję mi się, że lepszy od CPI.
co prawda nie supermoto ale zaczynałem od suzuki rmx 50 i narzekać na niego nie mogłem, nic się nie psuło itd
Bierz coś z silnikiem am6 lub derbi reszta nie ma większego znaczenia. W silniku derbi jest lepsza skrzynia biegów przynajmniej w tym D50B0.
Chyba zdecyduje się na Sendę :) ale mam jeszcze jedno pytanie: czym się roźni wersja DRD o X-Treme ?
napisz na gg 9222115 dosc sporo wiem na temat sendy to CI coś pomoge :)
najlepsze sm w klesie 50cc to zdecydowanie HM cre w wersji derapage, jeszcze husqwarna CH racing tez jest bardzo profesjonalna. HM'my mają najlepsze zawieszenia i silnik AM6 składany na lepszych pozespołach niż np. yamaha dt. Ostatnio widziałem hm'ma na allegro za niecale 4k. teraz tez są ale dosyc drogie.
był juz podobny temat na forum: [url]http://forum.supermoto.pl/topic18344-sm-50.html[/url]
tutaj moze cie cos zainteresuje: [url]http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=231368&postdays=0&postorder=asc&start=0[/url]
tylko, że i HM i Husqvarna są praktycznie nie dostępne, więc chyba najlepszym wyborem jest Senda.
z sendy na pewno będziesz zadowolony bo to dobre moto. :)
ja męczę Sendę 125 trzeci sezon i zero problemów poza olejem , klockami , paliwem i powietrzem w kołach ;)
Do miasta jest ok przy czym mało pali i zbiera się całkiem ciekawie powodzenia
senda 125 , no prosze Cię ! przecież to jest najsłabsze 125 w 4t chyba :PP
Bierz Sende :) duzo częsci i coraz wiecej tych motorów w Polsce :))
gdzie napisałem ,że jest najmocniejsza ?
Lepiej spytaj ile wydałem na naprawy a wtedy sie wyrywaj... jednemu styka skuter drugi musi miec 1000RR to z czym do mnie bijesz bo nie czaje
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » supermoto 50
Wygenerowano w 0.062 sekund, wykonano 84 zapytań