301

Odp: WROCŁAW, kto lata supermoto ?

no ja też! :)

KTM 640 LC4 2000r SM | Wheeeeeeeeeeeeeeeeelie ;)

302

Ust jakos w tym tyg? W poniedzialek praca sie przedluzyla i nie dalem rady na rakietowa, ale pt, so chetnie. 519674109, blazej. Jestesmy w kontakcie. Pzdr

drz400e/sm

303

cześć Majki może pojeździmy kiedyś bo mam duka 99r. i chciał bym żeby ktoś sprawdził go kto jeździ na lc4. Jeśli można wiedzieć to z jakiej dzielni wrocka jesteś? Pozdrawiam!

304

pepto majki się tam ch***a zna ;)
ja Ci sprawdzę jak się ustawimy..chociaż weekend nie zapowiada się jakoś optymistycznie z tą pogodą

Husqvarna SM 610s 2005 [sprzedana]  ---> next ???

305

Hehe :) Nie ma sprawy możemy się ustawić, ale dopiero po świętach bo w tej chwili jestem bez linki gazu i dopiero po świętach będę miał moto poskładane. Wojteckiego lepiej nie słuchaj bo on na kosiarce jeździ :D

306

Dzięki panowie za odzew. mam nadzieje,że po świętach pojeździmy

307

No Panowie nareszcie wracam do SM ;) Sprzedaję swoje wysłużone zx9r i znów to co kocham najbardziej. Tylko że znów nie wiem co wybrać, a na pewno wiem że nie będę zmieniał oleju co 1000km... Ale musi być to mocny sprzęt, najlepiej 660 smc, ale na razie niedostępny cenowo, więc na razie celuje w ktm lc4 lub huśkę 610. Niestety nie miałem okazji się przejechać takimi sprzętami, a widzę że posiadacie, więc może jakaś ustawka, nie będę owijał, no przejechał bym się, więc dajcie znać jeśli jest możliwość;) pozdro

308

Tabul a co z ta huśką co kupiłeś wtedy jak brałem od Ciebie gazior?
Bo ja coś nie na czasie jestem :p

joł

309

Mogę dać ci się karnąć na moim duku 99r.

310

jezdzicie jutro? pogoda nie sprzyja, ale chyba warto sie przewietrzyc. ustawka?

drz400e/sm

311

Pepto a duke 99r. to jaki silnik w sensie, ile wagi i mocy ? A co do byłej huśki to fajna była, ale kiepski kredyt za nią płaciłem więc wolałem ją sprzedać, spłacić kredyt i uzbierać na sm normalnie;)

312

Ktoś się przyznaje do tego sprzętu?
http://img703.imageshack.us/img703/835/cgosms20120324115023.jpg

KTM 690 SMC/Enduro + Akrapovic
Beast mode: ON

313

Raczek napisał/a:

Ktoś się przyznaje do tego sprzętu?
http://img703.imageshack.us/img703/835/cgosms20120324115023.jpg

brałbym :D

Suzuki drz 400 SM K6

314

piszą,że 158kg i 55 kucy. Mój ma nowy cylinder, tłok gaźnik delorto nową korbę i sportowy wałek rozrządu. Przynajmniej tak mi mówił sprzedający. Dlatego chciałbym porównać go z seryjnym lc4. Ale powiem ,że kopa ma konkretnego.

315

jak to lc4 :) a z dwójki na gumę idzie z gazu? :)