Odp: WROCŁAW, kto lata supermoto ?
no ja też! :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21 22 23 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no ja też! :)
Ust jakos w tym tyg? W poniedzialek praca sie przedluzyla i nie dalem rady na rakietowa, ale pt, so chetnie. 519674109, blazej. Jestesmy w kontakcie. Pzdr
cześć Majki może pojeździmy kiedyś bo mam duka 99r. i chciał bym żeby ktoś sprawdził go kto jeździ na lc4. Jeśli można wiedzieć to z jakiej dzielni wrocka jesteś? Pozdrawiam!
pepto majki się tam ch***a zna ;)
ja Ci sprawdzę jak się ustawimy..chociaż weekend nie zapowiada się jakoś optymistycznie z tą pogodą
Hehe :) Nie ma sprawy możemy się ustawić, ale dopiero po świętach bo w tej chwili jestem bez linki gazu i dopiero po świętach będę miał moto poskładane. Wojteckiego lepiej nie słuchaj bo on na kosiarce jeździ :D
Dzięki panowie za odzew. mam nadzieje,że po świętach pojeździmy
No Panowie nareszcie wracam do SM ;) Sprzedaję swoje wysłużone zx9r i znów to co kocham najbardziej. Tylko że znów nie wiem co wybrać, a na pewno wiem że nie będę zmieniał oleju co 1000km... Ale musi być to mocny sprzęt, najlepiej 660 smc, ale na razie niedostępny cenowo, więc na razie celuje w ktm lc4 lub huśkę 610. Niestety nie miałem okazji się przejechać takimi sprzętami, a widzę że posiadacie, więc może jakaś ustawka, nie będę owijał, no przejechał bym się, więc dajcie znać jeśli jest możliwość;) pozdro
Tabul a co z ta huśką co kupiłeś wtedy jak brałem od Ciebie gazior?
Bo ja coś nie na czasie jestem :p
joł
Mogę dać ci się karnąć na moim duku 99r.
jezdzicie jutro? pogoda nie sprzyja, ale chyba warto sie przewietrzyc. ustawka?
Pepto a duke 99r. to jaki silnik w sensie, ile wagi i mocy ? A co do byłej huśki to fajna była, ale kiepski kredyt za nią płaciłem więc wolałem ją sprzedać, spłacić kredyt i uzbierać na sm normalnie;)
Ktoś się przyznaje do tego sprzętu?
Ktoś się przyznaje do tego sprzętu?
brałbym :D
piszą,że 158kg i 55 kucy. Mój ma nowy cylinder, tłok gaźnik delorto nową korbę i sportowy wałek rozrządu. Przynajmniej tak mi mówił sprzedający. Dlatego chciałbym porównać go z seryjnym lc4. Ale powiem ,że kopa ma konkretnego.
jak to lc4 :) a z dwójki na gumę idzie z gazu? :)
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21 22 23 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Wygenerowano w 0.067 sekund, wykonano 57 zapytań