Odp: Supermoto Terror - Śląsk
tak ale nie wiem co to za sprzet
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 104 105 106 107 108 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
tak ale nie wiem co to za sprzet
Moja kolejna produkcja :D Dokończyłem ją szybciej niż się spodziewałem :)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=6VnYvMasxYQ[/url]
ladnie !!!
a ta policja to sie dojebała do was ?
Na szczęście nie :D
widze tam swoj motor ale nie widze siebie:D
Ja to k.. zawsze jakąś maniane odpierdole w akcji.
Ja to k.. zawsze jakąś maniane odpierdole w akcji.
:D
Filmik Danikena pierwsza klasa :)
Najs :)
To kiedy się widzimy? :p
To wpadaj Mario na następne latanie :D
A jak nie to możemy się na Jesenik kiedyś ustawić jakby chłopaki chcieli na Czechy też lecieć.
Ku*wa, pier*ole ASO Yamahy w Katowicach... Jak wiecie wyleciała mi zaślepka z głowicy w miejscu manualnego dekompresatora. Zamówiłem tego samego dnia w Yamasze w Katowicach. Część kosztuje 12,50 więc zamówiłem 3 szt. na wszelki wypadek oraz żeby się nie je*ali, że z jedną pierdołą do nich dzwonię.
W dniu wczorajszym minął 2 tydzień jak czekam na te części... Yamaha na stronie ma numer do działu "części", który od półora tygodnia jest wyłączony. Zadzwonienie na "ogólny" numer graniczy z cudem. Wczoraj 15 razy próbowałem ale ch*j z tego wyszedł... Raz jak się dodzwoniłem to mięli awarie systemu - no problem, następnym razem jak zadzwoniłem to dostałem informacje, że kolega od części będzie dopiero o 15:00 (pracują do 17:00) także pogratulować...
W mailu z zamówieniem napisałem numer telefonu do siebie. Ani maila z informacją, ani telefonu... W du*ę niech sobie wsadzą tą zaślepkę! Naprawdę tragedia ludzie... Jak można tak prowadzić biznes i trzymać się na rynku to ja nie mam pojęcia....
Zamówiłem akcesoryjną część ze stanów. Coś czuję, że będzie wcześniej niż ta z Katowic... Niektórzy sobie śmigają a ja muszę czekać na jakieś małe gówno... Myślałem, że tak długi okres oczekiwania na części mają posiadacze włoskich maszyn oraz mniej popularnych marek no ale się myliłem...
Powiem ci że ja jak miałem yamahe to na 2 dzien miałem to co było mi potrzebne, ale za to teraz wysłałem kask do reklamacji w firmie moto-akcesoria i czekam prawie 7 tygodni, a awarja polegała na popękaniu skóry w kasku(krawcowa by sobie z tym w jeden dzień poradziła) a oni wysłali go do centrali.Oczywiście co do nich napisze to kask ma być w następnym tygodniu.
Cześć
jestem nowy na forum,tzn śledzę go już dłuższy czas ale teraz dopiero postanowiłem założyć konto.
Z racji na moje uprawnienia mogę śmigać tylko na 50ccm...
Jestem z okolic Czechowic jest ktoś tu może co jeździ w tych stronach na lżejszych maszynach?;)
Pozdrawiam i megaa dobre macie te filmiki;D!
Elo ja śmigam 125 cc - Gliwice
chętnie pośmigam jak coś będzie w okolicach byle tylko pogoda szybko wróciła;)
Panowie, robimy jakąś ustawkę na film? [url]http://jazdanakrawedzi.360stopni.org/#searcha%29[/url]
Strony Poprzednia 1 … 104 105 106 107 108 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.086 sekund, wykonano 55 zapytań