346

Odp: Tor Toruń

Długość niestety tylko kilometr, przynajmniej tak gdzieś wyczytałem. Na jednym zakręcie są dziury, reszta jest spoko :) Na poprzedniej stronie masz filmik i widać na nim pełne okrażenie. 20 ziko i jezdzisz cały dzień. Co do wymogów to ostatnio nam sie zapytali czy potrafimy jezdzic :D

Husqy SMR-R 450

347

I co ? Wydało się?

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

348

kusloncu napisał/a:

Długość niestety tylko kilometr, przynajmniej tak gdzieś wyczytałem. Na jednym zakręcie są dziury, reszta jest spoko :) Na poprzedniej stronie masz filmik i widać na nim pełne okrażenie. 20 ziko i jezdzisz cały dzień. Co do wymogów to ostatnio nam sie zapytali czy potrafimy jezdzic :D

kurcze to muszę nauczyć się troszkę jeździć i dopiero przyjadę :))))

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999

349

Okłamaliśmy ze umiemy i nas wpuscili :D

Husqy SMR-R 450

350

W niedziele idę do spowiedzi...

sms 125 --> smr 450

351

gierwi trzeba się zgadać na wspólne śmiganie po torze :]

SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI

352

i co bedzie ktos jutro na torze?

353

Inowroclaw odpada :(

https://instagram.com/jac__ek

354

masakra.... tor w toruniu zostanie zrownany z ziemia gdyz okazalo sie, ze na terenie toru wystapuje bardzo rzadki gatunek zaby !!! toc to jakas paranoja... ekipa ma wjechac juz dzis okolo godziny 14 !!! co za kraj... bez komentarza !!

drz 400e supermoto :P

www.kolportaz-torun.pl

355

Żartujesz sobie, prawda??

0,654l SMC AKR

"Dialogi nie dobre... Bardzo nie dobre dialogi są.
Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Proszę pana..."

356

Prima aprilisss :D

357

rak napisał/a:

masakra.... tor w toruniu zostanie zrownany z ziemia gdyz okazalo sie, ze na terenie toru wystapuje bardzo rzadki gatunek zaby !!! toc to jakas paranoja... ekipa ma wjechac juz dzis okolo godziny 14 !!! co za kraj... bez komentarza !!

Jak by tak było naprawdę już bym tam leżał przywiązany do barierki ;]

SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI

358

Ja, w tym kraju, jestem w stanie we wszystko już uwierzyć.

0,654l SMC AKR

"Dialogi nie dobre... Bardzo nie dobre dialogi są.
Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Proszę pana..."

359

Kto chętny na śmiganie w lany  poniedziałek

360

Ja jestem na bank!