Odp: SuperMoto 50cm-80cm
berecik nie wiem co ty opisujesz ale napewno nie jest to DT 125 chyba nie trafiłeś w temat poczytaj na co odpisujesz:)
tu masz coś wiecej o mojej DT sory za offtop
Witam, dziś na aukcję wystawiam świetny motocykl jakim jest YAMAHA DT 125/50 można nim jeździć na dowód osobisty albo na kartę motorowerową od 16 roku życia.
Motocykl w świetnym stanie technicznym i wizualnym. W motocyklu był przeprowadzony remont silnika na kwotę przeszło 2000zł w serwisie Yamaha motor-beskid. Wymienione zostało prawie wszystko co siedzi w silniku i się zużywa, tlok pierścienie łożyska simeringi wszystko co sobie można zażyczyć. Przez zimę motocykl był rozebrany na częsci pierwsze i co tylko się dało zostało wypiaskowane a następnie pomalowane proszkowo! Daje to gwarancje na to że nie zaskoczy nas rdza przez następne kilka dobrych lat! koszt tego malowania to przeszło 500 zł. Największą zaletą tego motocykla jednak są koła SUPERMOTO za które dałem przeszło 2500zł. Motocykl jest przygotowany do sezonu wszystkie płyny i oleje wymienione!(olej w przekładni, hamulcowy, płyn chłodniczy) gaźnik został wyczyszczony! Jednym słowem motocykl igła przygotowany do sezonu zero wkładu finansowego wystarczy lać benzynę i jechać.
Cena podlega negocjacji, przyjedź pooglądaj na pewno się dogadamy!.
Jest możliwość zamiany za jakieś większe moto zx9 albo cbr900 minimum 2000r oczywiście za dopłata z mojej strony. Chętnie odpowiem na wszystkie pytania!
piszcie dzwońcie.
tel. 661713204
@; dtsupermoto@gmail.com
więcej zdjęcie na
http://bikepics.com/members/dzanus/96dt125r/