Odp: Gostyn kto bedzie?
Sergio- szkoda tego obojczyka. Sezon z głowy jak Cie w gips wsadza ;/
Zazdroszcze wam.mieliscie piekna pogode
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Gostyn kto bedzie?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sergio- szkoda tego obojczyka. Sezon z głowy jak Cie w gips wsadza ;/
Zazdroszcze wam.mieliscie piekna pogode
ja miesiąc temu obojczyk rozwaliłem miałem w gipsie i nie jest tak źle myślę że w warszawie się pojawię, wiec idzie wytrzymać 2 miesiące
Kilka fotek z Gostynia :)http://picasaweb.google.com/ciechulski/IRundaPucharuPolski2009WSUPERMOTOGostyn#
Dobre! Dzieki!
Mam jeszcze sporo zdjęć, jeśli ktoś chce coś konkretnego to mogę udostępnić - po podaniu numeru...
Ciechu jak możesz wybrał byś parę fotek numeru 82 i podesłał na mail bym był wdzięczny !!! ;)
wiem ze nie ten temat ale nie bede kolejnego zakładał.
Czy mogł by mi ktos powiedziec jakie wymagania, co musze posiadac by moc wejsc na tor i zdjecia robic w czasie zawodów?
bo do poznania chciał bym sie z kims zabrac i zdjecia porobic ;p
Musisz zdobyć akredytację od firm prasowych ale wiem że jest to ciężka sprawa. Spróbuj pogadać z władzami toru ;)
A nie można wyjąć aparatu i pstrykać, pstrykać itd.?
A tak w ogóle to masz PM.
Jasne można pstrykać ale nie z głębi toru gdzie się dzieje wiele więcej ;)
Najlepiej zabrać się z którymś ze ścigantów :D. Wtedy będziesz w centrum wydarzeń. ;)
Rok temu robilem zdjecia podczas zawodow. 2 lata temu kumpel robil. Poza zalozeniem kamizelki typu "uwaga roboty drogowe" nie bylo dodatkowych wymagan.
Mowa o zawodach supermoto.
zabierz suszarkę i powiedz że jestes z drogówki :)
Nie wiem jak w Poznaniu... ale w Gostyniu można było porobić ciekawe fotki chodząc niemal dookoła całego toru. Jeszcze nikt nie założył mi i moim znajomym o to procesu :)
Rok temu w Poznaniu na zawodach SM robili sceny jak ktoś właził na tor nie miając kamizelki otrzymanej od organizatora, a otrzymywało się ją po akredytowaniu w biurze zawodów.
to zabiore sie z kims, zawsze troche klimatem sm nasiakne ;p
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Gostyn kto bedzie?
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 74 zapytań