Temat: Gostyn kto bedzie?
ilu z was wybiera sie do gostynia? ja jade jako obserwator ale dobrze by bylo sie poznac ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Gostyn kto bedzie?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ilu z was wybiera sie do gostynia? ja jade jako obserwator ale dobrze by bylo sie poznac ;)
jazlo dlaczego bez moto ??
startowac nie mam zamiaru ale jak uda mi sie naprawic tlumik to moze zapakuje moja suke na transportera i chociaz po miescie zrobie loty ;)
Ja mam jeszcze resztkę chęci (jako obserwator), ale bez moto to raczej nie lubię się na takie imprezy wybierać. Właśnie zesrało mi się moto. Umarła pompa paliwa i serwis czeka na części.
A propos latania po Gostyniu to MIASTO POLICYJNE i lepiej uważać! Tam mają chyba jednego mundurowego z drogówki na mieszkańca!
wpadaj wpadaj posiedzimy pogadamy ;)
jak uda mi sie poskladac skrzynie po niedzielnym treningu i wybuchu to stawiam sie na starcie:)
jak uda mi sie poskladac skrzynie po niedzielnym treningu i wybuchu to stawiam sie na starcie:)
Jak masz czesci to poskladanie zajmie jedno popoludnie.
Co konkretnie Ci sie stalo?
P.S.
MY (Szwinia, KIldow, JA) mamy plan byc w poludnie juz w Gostyniu w piatek i bedzie nas mozna znalesc z napitkiem spacerujacych po torze lub w okolicznej trawie. Zapraszamy :)
chcial ze mna sie przejechac...no i sie przejechal :)
a tak na serio to dawaj chlopaku...jeszcze masz troche czasu :)
P.S.MY (Szwinia, KIldow, JA) mamy plan byc w poludnie juz w Gostyniu w piatek i bedzie nas mozna znalesc z napitkiem spacerujacych po torze lub w okolicznej trawie. Zapraszamy :)
Crazy wiec odpuszczasz MP :D
Crazy wiec odpuszczasz MP
Nigdzie tego nie napisalem. Nie wiem po czym wnosisz.
Mowie tylko, ze jak ktos bedzie w poludnie juz w Gostyniu (w pt) i ma ogorki, oranżadę z warzywniaka lub żytnią to moze sie do nas przyłączyć. Jako zawodnicy, bedziemy na torze.
Po tym, że zadajesz się ze mną a to uwstecznia :D
ok przyjade wczesniej i kupie ogórki i oranzade w woreczku ;) i bedzie zajebiscie :D
Po tym, że zadajesz się ze mną a to uwstecznia :D
A Ty juz sie nie rob taki skromny bo zapierdzielasz jak wsciekly na tym KTM-ie :)
Gdybym się mógł za Tobą utrzymać to wtedy bym zapierdzielał :)
Wracając do wątku przewodniego - wpadaj wcześniej.
ja też sie pewnie pojawie i też pewnie w piątek - na razie bez moto - chce podpatrzec co i jak
Fiodor co ściemniasz? Miałeś latać w pełnym cyklu :) Bier moto ze sobą bo potem będziesz żałował, że Ci przeszły koło nosa najlepiej obsadzone zawody w sezonie.
P.S. Jak nie weźmiesz beemy to nie będziesz mógł patrzeć :D
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Gostyn kto bedzie?
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 73 zapytań