Odp: Bluza SUPERMOTO
Piknie wyszły, tylko czekac na przesyłkę:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Strony Poprzednia 1 … 116 117 118 119 120 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
sorry że tutaj napiszę ale moze akurat Hacker zobaczy wysłałem PW ;) będę wdzięczny za odpowiedź
I jak tam? Ruszyło się coś z wysyłką?
nie. Jarek zajebał kasę i leży na Balearach :)
a psa swojego wysłał za nasze pieniądze na wycieczkę życia na Bali :)
Czyli tak jak myślałem...
Panowie. Tego jest naprawde cala masa. Teraz mam popoludniowa zmiane i troche slabo stoje z czasem. Poza tym sam tego nie ogarne i musze skorzystac z pomocy Raja kozaka, wiec musze sie jeszcze zgrac z nim. Mi tez zalezy zeby zamknac ten temat, ale pewnych rzeczy nie przeskocze. To nie jest jedna paczka, ktorej wyslanie to 20 min. liczac sniadanie i dluga kolejke na poczcie.
Wiem coś o tym, bo sam teraz zaczynam rozsyłanie forumowych koszulek, których też nie jest mało i samemu nie chce mi się za to zabarć, ale chciałem się tylko dowiedzieć czy coś się dzieje w temacie :)
Czyli tak jak myślałem...
Jednym słowem słuchaj intuicji... jeśli ta Ci mówi, Jery mnie wyjebał na kasę i bluz nie będzie. To jaki sens jest naiwnie pytać ?? Jery już zmienił forum, tego pytania już nie przeczyta. Ktoś go widział na forum wędkarskim, zbierał kasę na bluzy z napisem "lubię wcześnie wstawać" ktoś sprawdzał Jerego aktualne IP.. teraz pisze z dużego pokoju. Jest nieuchwytny :(
O nie... zobacz Olaff !!! jednak Jery pisze... powraca wiara w ludzi i w to że będziesz chodził w swojej bluzie ;)
Swoją drogą "czemu teraz zakańczasz zdanie uśmieszkami a w poprzednich dwóch postach ich zabrakło. ?? he... ?
k***a, seba, szkoda że nie ma opcji kliknięcia LUBIE To w posty :) 10 punktów za forum wędkarskie masz ode mnie, zapraszam na mój profilek :)
Jest nadzieja :( / :D / :) / :O / :>*
*Niepotrzebne skreślić.
hehehe, fakt. Tekst o forum wedkarskim byl dobry. Leci plusik :)
JERY a nie wygodniej Ci wyslac kurierem wszystkich na raz? [url]http://www.wysylajtaniej.pl/index.php?akcja=cennik[/url] Wysylka bedzie kosztowac 15zl.
Jak juz paczki przygotujesz to kurier do Ciebei przyjedzie i sam zabierze i nie bedziesz musial czekac w kolejce na poczcie, z reszta kto lubi poczte ;/
JERY a nie wygodniej Ci wyslac kurierem wszystkich na raz? [url]http://www.wysylajtaniej.pl/index.php?akcja=cennik[/url] Wysylka bedzie kosztowac 15zl.
Jak juz paczki przygotujesz to kurier do Ciebei przyjedzie i sam zabierze i nie bedziesz musial czekac w kolejce na poczcie, z reszta kto lubi poczte ;/
Mistrzu:
1) zostały już pobrane opłaty za wysyłkę i chyba nikt nie chce dopłacać
2) przeczytaj dokładnie wszystko co jest napisane na stronie z twojego linku. 15zł to tylko jeden ze składników sumy jaką należy zapłacić.
Sylwek napisał/a:JERY a nie wygodniej Ci wyslac kurierem wszystkich na raz? [url]http://www.wysylajtaniej.pl/index.php?akcja=cennik[/url] Wysylka bedzie kosztowac 15zl.
Jak juz paczki przygotujesz to kurier do Ciebei przyjedzie i sam zabierze i nie bedziesz musial czekac w kolejce na poczcie, z reszta kto lubi poczte ;/Mistrzu:
1) zostały już pobrane opłaty za wysyłkę i chyba nikt nie chce dopłacać
2) przeczytaj dokładnie wszystko co jest napisane na stronie z twojego linku. 15zł to tylko jeden ze składników sumy jaką należy zapłacić.
Kilka dni temu dzwonił do mnie jakis kurier z UPSa z propozycją wysyłania moich paczek.
Są ostatnio dość elastyczni w podejściu do cen.
Przy takiej jedorazowej ilości paczek, ja bym spróbował ze spedycją - powinni zmieścić się w ustalonej cenie naszych przesyłek, dowiozą wygodne materiały do zapakowania itp.
Nie wiem jak to działa, ale bez faktury też miało być taniej (?)
Strony Poprzednia 1 … 116 117 118 119 120 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Wygenerowano w 0.080 sekund, wykonano 57 zapytań