Odp: SMS czyli Spotkanie Miłośników Supermoto - 2012
Nie chce wam mieszac, ale z tego co czytalem to treningu Koszlinskiego wyszla lipa. Tor zarezerwowany a mozliwosc polatania macie tylko w czwartek i piatek. Ale co kto woli.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SMS czyli Spotkanie Miłośników Supermoto - 2012
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 12 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie chce wam mieszac, ale z tego co czytalem to treningu Koszlinskiego wyszla lipa. Tor zarezerwowany a mozliwosc polatania macie tylko w czwartek i piatek. Ale co kto woli.
Przeglądam sobie noclegi w okolicach Sulejowa, Bełchatowa, Tomaszowa Mazowieckiego, Nowego Miasta nad Pilicą i wbrew temu co pisałem kilka postów wcześniej Ośrodek Biała w którym byliśmy spełniał większość jak nie wszystkie nasze oczekiwania, było tam cicho pusto, był w środku lasu, blisko rzeki z dala od niepotrzebnych gapiów i w dobrej cenie. Niby są jakieś ośrodki z domkami, ale jedne są blisko aglomeracji miejskiej :P drugie są drogie, a przecież my tam tylko prześpimy sie tak na prawdę parę godzin wiec nie widzę sensu płacić 60 zł od osoby za dobę . Z kolei inne ośrodki wydają się ogarnięte, ale jak czytam ich opisy to nie widzę nas tam haha nie pasujemy do ich klimatów.
Ośrodek Biała [url]http://osrodekbiala.bnx.pl/viewpage.php?page_id=2[/url]
Tutaj jakiś ośrodek blisko Tomaszowa [url]http://meteor-turystyka.pl/ow-przystan,tomaszow-mazowiecki.html[/url]
40 zł za dobę to maks lepiej te pieniądze wydać na paliwo niż na super extra domek czy pokój w którym spędzimy bardzo mało czasu .
O taak ; ) Zapraszaam do Sulejowaa ; ) milo bedzie was znowu przywitac z Pedrosa w naszych okolicach ;) JAk byscie sie zdecydowali na Sul. To moge jeszcze zagadac o cene na wiezienictwie , to jest obok stacji orlen <ci co byli to wiedza > I moglbym tam zalatwic dobraa cene ;) Z tego co mi sie o uszy obilo to w tym osirodku kolo tomaszowa co podal Bartek sa lekko jebnieci wlasciciele i duzo sapia i robia problemow ;) Wiec to bym odradzil ; )
No o to właśnie TomTom chodzi, żeby trafić na swoich ludzi który przymknęliby nas oko . Byłem w Sulejowie w ośrodku Dresso , bardzo fajnie ceny też ok , ale nie widzę nas tam z jednego powodu, właścicielka wyglądała mi na wściekliznę macicy a po co się z wariatką ganiać . Potrzebujemy swoistej dziupli, bazy wypadowej bez zbędnych bajerów .
Dowiedz się w tym ośrodku szczegółów...
Panowie, co do spotkania, to ja oczywiście, tak jak się deklarowałem, jeżeli będą chętni to z wielką przyjemnością znowu podejmę się organizacją jakiegoś spotkania ;)
Powiedzcie mi jak wyglądają wasze zloty? bo jak jakies hardkorowe to nie wiem czy jeszcze nadąże za wami ;D tym bardziej że nie wiem czy ogarne już sprzęta.
Powiedzcie mi jak wyglądają wasze zloty?
Ciężko mi opisać, brakuje mi słów, wiec wysyłam Ci plan zlotu z zeszłego roku ;)
Harmonogram zlotu Supermoto.pl.
Przyjazd na miejsce ok godz. 9.30. dnia 16.04.
godz. 9.40- 10.00 rejestracja w recepcji ośrodka.
godz. 10.00 do 10.20 czas na rozpakowanie.
godz. 10.45 spotkanie organizacyjne w Gminnym Centrum Informacji w Sulejowie połączone z rozstrzygnięciem Konkursu Plastycznego na MASKOTKĘ GMINY SULEJÓW.
Godz. 12.30- 14.30 czas wolny (spędzamy go nie miejscu, tak by nikogo później nie trzeba było szukać)
godz. 15.00 obiad w restauracji "u Filipa" na ul. Górnej 3b (stoliki zarezerwowane)
godz. 16.00 - 17.30 wykłady mgr Brzozrider `a na temat "Techniki gumowania pionowego"
godz. 17.45- 18.30 krótkie spotkanie i omówienie spraw bezpieczeństwa, gościem będzie przedstawiciel komendy w Sulejowie
godz. 19.00 Kolacja ( kolacja wydawana do godzin. 19.15.
po kolacji przewidziany czas wolny
godz. 21.00 "wieczorek integracyjny"
kolejny dzień zlotu 17.04
godz. 6.30 pobudka. (bez śniadania)
godz. 6.45 wyruszamy na Koncert "Świadek Nadziei" Kościół pw. św. Floriana
godz. 9.00 zorganizowany rajd Szlakiem Grunwaldzkim.
godz. 15.00 obiad i chwile później, pożegnanie wszystkich uczestników zlotu.
eee no to całkiem sympatycznie się zapowiada, może i Wrocław zawita w takim razie :)
Alleluja Bracia!
Ja dawalem na swoim rade to ty tez nadazysz;D Bartek wiesz w takim wypadku to najleprze mi sie wydaje byly by albo doomki na wiezennictwie albo tutaj na grzybku gdzie jedlismy obiad ;) Tam na przeciwko stolika gdzie siedzielismy bylo boisko i za boiskiem sa domki wlasnie ;) I tam jest dosc loozno ;) My tam mielismy impreze pod koniec sezonu darcie i granie muzy do bialego rana i nikt sie nie czepial ;) Albo na bialej gdzie w tamtym roku tam tez bylo przeciez spoko ;)
Tam to chyba jestesmy spaleni. Brzoza raczej tam nie bedzie chcial przyjechac :P
Co Panowie myślą o zlocie w Pile...? :)
Co Panowie myślą o zlocie w Pile...? :)
o zlocie nie ale gadałem z laska3001 i na pewno latem zawitamy u was na jakiś mityng:D
a czym różni się miting od zlotu? :) Przeglądając ten temat wpadłem na pewien dość kuszący pomysł związany z... :) nazywajcie to jak chcecie spotkaniem w Pile no :)
Zlot jest ogólnopolski i zazwyczaj trwa więcej niż jeden dzień:)
A my z poznania wpadniemy po sąsiedzku polatamy i pojadymy do domu.
aha... :) no ja wciąż przystaje przy temacie zlotu w Pile tudzież większej ustawce. W tym temacie inicjatywa tez mile widziana tyle, że najpierw, aby cokolwiek organizować - trzeba wiedzieć w jakim wymiarze itd. więc na razie interesuje mnie potencjalna ilość chętnych 23-25.03.2012
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 12 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SMS czyli Spotkanie Miłośników Supermoto - 2012
Wygenerowano w 0.067 sekund, wykonano 68 zapytań