121

Odp: SMS czyli Spotkanie Miłośników Supermoto - 2012

Nie chce wam mieszac, ale z tego co czytalem to treningu Koszlinskiego wyszla lipa. Tor zarezerwowany a mozliwosc polatania macie tylko w czwartek i piatek. Ale co kto woli.

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

122 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2012-03-01 16:18:16)

Przeglądam sobie noclegi w okolicach Sulejowa, Bełchatowa, Tomaszowa Mazowieckiego, Nowego Miasta nad Pilicą i wbrew temu co pisałem kilka postów wcześniej Ośrodek Biała w którym byliśmy spełniał większość jak nie wszystkie nasze oczekiwania, było tam cicho pusto, był w środku lasu, blisko rzeki z dala od niepotrzebnych gapiów i w dobrej cenie. Niby są jakieś ośrodki z domkami, ale jedne są blisko aglomeracji miejskiej :P drugie są drogie, a przecież my tam tylko prześpimy sie tak na prawdę parę godzin wiec nie widzę sensu płacić 60 zł od osoby za dobę . Z kolei inne ośrodki wydają się ogarnięte, ale jak czytam ich opisy to nie widzę nas tam haha nie pasujemy do ich klimatów.
Ośrodek Biała  [url]http://osrodekbiala.bnx.pl/viewpage.php?page_id=2[/url]
Tutaj jakiś ośrodek blisko Tomaszowa [url]http://meteor-turystyka.pl/ow-przystan,tomaszow-mazowiecki.html[/url]
40 zł za dobę to maks lepiej te pieniądze wydać na paliwo niż na super extra domek czy pokój w którym spędzimy bardzo mało czasu .

motoslide.com

123

O taak ; ) Zapraszaam do Sulejowaa ; ) milo bedzie was znowu przywitac z Pedrosa w naszych okolicach ;) JAk byscie sie zdecydowali na Sul. To moge jeszcze zagadac o cene na wiezienictwie , to jest obok stacji orlen <ci co byli to wiedza >  I moglbym tam zalatwic dobraa cene ;) Z tego co mi sie o uszy obilo to w tym osirodku kolo tomaszowa co podal Bartek sa lekko jebnieci wlasciciele i duzo sapia i robia problemow ;)  Wiec to bym odradzil ; )

TomTom przewodnik ;D

124 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2012-03-01 16:28:14)

No o to właśnie TomTom chodzi, żeby trafić na swoich ludzi który przymknęliby nas oko . Byłem w Sulejowie w ośrodku Dresso , bardzo fajnie ceny też ok , ale nie widzę nas tam z jednego powodu, właścicielka wyglądała mi na wściekliznę macicy   a po co się z wariatką ganiać . Potrzebujemy swoistej dziupli, bazy wypadowej bez zbędnych bajerów .
Dowiedz się w tym ośrodku szczegółów...

motoslide.com

125

Panowie, co do spotkania, to ja oczywiście, tak jak się deklarowałem, jeżeli będą chętni to z wielką przyjemnością znowu podejmę się organizacją jakiegoś spotkania ;)

Kula daje fula :D 

http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw

126

Powiedzcie mi jak wyglądają wasze zloty? bo jak jakies hardkorowe to nie wiem czy jeszcze nadąże za wami ;D tym bardziej że nie wiem czy ogarne już sprzęta.

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

127

Koso napisał/a:

Powiedzcie mi jak wyglądają wasze zloty?

Ciężko mi opisać, brakuje mi słów, wiec wysyłam Ci plan zlotu z zeszłego roku ;)

dukeSebo napisał/a:

Harmonogram zlotu Supermoto.pl.   
Przyjazd na miejsce ok godz. 9.30. dnia 16.04.
godz. 9.40- 10.00 rejestracja w recepcji ośrodka.
godz. 10.00 do 10.20 czas na rozpakowanie.
godz. 10.45 spotkanie organizacyjne w Gminnym Centrum Informacji w Sulejowie połączone z rozstrzygnięciem Konkursu Plastycznego na MASKOTKĘ GMINY SULEJÓW.
Godz. 12.30- 14.30 czas wolny (spędzamy go nie miejscu, tak by nikogo później nie trzeba było szukać)
godz. 15.00 obiad w restauracji "u Filipa" na ul. Górnej 3b (stoliki zarezerwowane)
godz. 16.00 - 17.30 wykłady mgr Brzozrider `a na temat "Techniki gumowania pionowego"
godz. 17.45- 18.30 krótkie spotkanie i omówienie spraw bezpieczeństwa, gościem będzie przedstawiciel komendy w Sulejowie
godz. 19.00 Kolacja ( kolacja wydawana do godzin. 19.15.
po kolacji przewidziany czas wolny
godz. 21.00 "wieczorek integracyjny"
kolejny dzień zlotu 17.04
godz. 6.30 pobudka. (bez śniadania)
godz. 6.45 wyruszamy na Koncert "Świadek Nadziei"   Kościół pw. św. Floriana
godz. 9.00 zorganizowany rajd Szlakiem Grunwaldzkim.
godz. 15.00 obiad i chwile później, pożegnanie wszystkich uczestników zlotu.

motoslide.com

128 Ostatnio edytowany przez MajkiWroc (2012-03-01 20:04:46)

eee no to całkiem sympatycznie się zapowiada, może i Wrocław zawita w takim razie :)
Alleluja Bracia!

KTM 640 LC4 2000r SM | Wheeeeeeeeeeeeeeeeelie ;)

129

Ja dawalem na swoim rade to ty tez nadazysz;D  Bartek wiesz w takim wypadku to najleprze mi sie wydaje byly by albo doomki na wiezennictwie albo tutaj na grzybku gdzie jedlismy obiad ;) Tam na przeciwko stolika gdzie siedzielismy bylo boisko i za boiskiem sa domki wlasnie ;) I tam jest dosc loozno ;) My tam mielismy impreze pod koniec sezonu darcie i granie muzy do bialego rana i nikt sie nie czepial ;)  Albo na bialej gdzie w tamtym roku tam tez bylo przeciez spoko ;)

TomTom przewodnik ;D

130

Tam to chyba jestesmy spaleni. Brzoza raczej tam nie bedzie chcial przyjechac :P

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

131

Co Panowie myślą o zlocie w Pile...? :)

"Kości się zrastają... Blizny kręcą dziewczyny... :) Ból przemija a chwała trwa wiecznie..." :)
R1

www.youtube.com/ranger88z

132

Ranger88 napisał/a:

Co Panowie myślą o zlocie w Pile...? :)

o zlocie nie ale gadałem z laska3001 i  na pewno latem zawitamy u was na jakiś mityng:D

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

133

a czym różni się miting od zlotu? :) Przeglądając ten temat wpadłem na pewien dość kuszący pomysł związany z... :) nazywajcie to jak chcecie spotkaniem w Pile no :)

"Kości się zrastają... Blizny kręcą dziewczyny... :) Ból przemija a chwała trwa wiecznie..." :)
R1

134

Zlot jest ogólnopolski i zazwyczaj trwa więcej niż jeden dzień:)
A my z poznania wpadniemy po sąsiedzku polatamy i pojadymy do domu.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

135

aha... :) no ja wciąż przystaje przy temacie zlotu w Pile tudzież większej ustawce. W tym temacie inicjatywa tez mile widziana tyle, że najpierw, aby cokolwiek organizować - trzeba wiedzieć w jakim wymiarze itd. więc na razie interesuje mnie potencjalna ilość chętnych  23-25.03.2012

R1