16

Odp: Gostyn kto bedzie?

dupa dupa dupa :) kasa się skończyła panowie - niezaplanowane wydatki i staram sie to zrobic maxymalnie po kosztach znajoma z poznania mnie przekima - zreszta bety do smarta nie zapakuje :) :) :)

---------------------
---------------------
nu zajec pagadi

17

Dojazd i nocleg to 2/3 kosztów. Dasz radę. Nowy miesiąc/wypłata już jutro :D

18

wyplata juz jest - szwinia ty mnie nie namawiaj bo wiesz dobrze ze podjarany przez ten Twoj artykul jestem... Mnie namaiwać nie trzeba ale niesety... do lublina się ogranę - musze. A jak będzie z wejsciem do parku maszyn - pomożecie jakoś ?? Bede strzelał piekne fotki i foteczki :)

---------------------
---------------------
nu zajec pagadi

19

No właśnie dlatego namawiam :) U nas niestety amatorka więc możesz się przechadzać po parku maszyn bez specjalnego pozwolenia...

20

no to do zobaczenia Panowie w piatek - bede wdzieczny za nr kom do ktoregos z was

---------------------
---------------------
nu zajec pagadi

21

chetnie bym pojechal chociaz popatrzec i zdjecia porobic ale bede sprzeta załatwiał. moze na nastepne zadwy własna maszyna przyjade ;p

[url]http://picasaweb.google.pl/marszalkowicz.bartosz[/url]

22

Ja raczej będe z kumplem, Husqvarna SM125S, Yamaha XT660X, i moze jeszcze jedna Husa 125 SM, jako widzowie oczywiście

Braaaping!

23

Ale się szykuje ekipa hehe ile ludzików będzie SUPER !!!

HUSABERG 82

24 Ostatnio edytowany przez paolo (2013-04-04 06:26:10)

.

25

Ja będę :) Mam jeszcze wolne miejsca w busie i na przyczepie, wyjazd w PIĄTEK ok 14:00
Planowany przyjazd do Gostynia ok 17:00

Pozdrawiam
Piotrek #13
YZ450F SUPERMOTARD

26

paolo napisał/a:

a czy ktoś się orientuje czy będzie możliwość polatania po torze np po zawodach ? bo przed to raczej niema szans

Majac w pamieci poprzednie lata-marnie to widze. Ale dzwon do organizatora i w cenie impulsu telefonicznego dowiesz sie wszysstkiego.
Ale jesli juz masz latac i pewnie jakas kase z tego tytulu wydac to nie lepiej zaplacic wpisowe i polatac z nami :) ?

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

27 Ostatnio edytowany przez paolo (2013-04-04 06:25:12)

.

28

Ja niestety innym razem. Bawcie się dobrze panowie!

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

29

a ja zaraz jade :) widzac co sie dzieje na miescie nie mam zamiaru spedzic calego dnia w puszeczce :) Jade bez moto ale z aparatem wiec bedziecie obstrykani :)

---------------------
---------------------
nu zajec pagadi

30

tez jade jako widz , poniewaz zaczynam dopiero latac na SM

KTM SMR 450 - samoobsługowa hurtownia frajdy!!!