Temat: DRZ 400 sm
Witam Panowie/Panie,
Mam pytanie zamierzam kupić drz400,
mam możliwość kupienia drz z 2006r podobno w niezłym stanie za 12k? warto za taką cenę kupić tego typu moto czy polecacię coś? proszę o porady. dziękuje i Pzdr.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » DRZ 400 sm
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam Panowie/Panie,
Mam pytanie zamierzam kupić drz400,
mam możliwość kupienia drz z 2006r podobno w niezłym stanie za 12k? warto za taką cenę kupić tego typu moto czy polecacię coś? proszę o porady. dziękuje i Pzdr.
Nie pisząc o stanie technicznym, nie witając się w odpowiednim dziale i nie używając wyszukiwarki na forum (celem porównania sobie ofert z twoją) sądzę, że jesteś mało inteligentny. Więc raczej nie warto, bo motocykl to fajna rzecz i raczej się będzie marnował u ciebie.
Troche mało napisales, czym jezdziles wczesniej itp, cena normalna bez szalu ale jak moto od znajomego i pewne to 100 razy bym wolał niz nie wiadomo skąd
Snowmoto popierwsze primo powitanie było po2 primo wyszukiwarka była lecz nic ciekawego nie znalazłem, po 3 od kiedy się ocenia jeźdzca po napisaniu posta? BURAK jesteś i tyle... skoro nie chcesz się włańczać w dyskusje omiń ten post i tyle a nie pajacuj!!!
Lepiej zapłacić więcej za moto w dobrym stanie niż łaszczyć się na parę zł, a potem dokładać i i tak w końcu wyjdzie Cie w rzeczywistości drożej.
widziałem ceny na allegro i widzę tu rozbierzności chciałbym wiedzieć do jakiej ceny warto kupywać drz czy np dołożyć więcej i kupić huśke czy ktma
Ja za moją rok młodsza dałem więcej i nie żałuje tym bardziej ze to moje pierwsze moto, inaczej poszedłbym w jakiegoś kata ze względu na większa moc. Jeśli cena =stan to tak jak mówię parę zł nie zbawi a spokój bezcenny:)
A za 12 koła ktm-a kupisz spokojnie ale rocznikowi starszego niż drz
BURAK jesteś i tyle... skoro nie chcesz się włańczać w dyskusje omiń ten post i tyle a nie pajacuj!!!
mocne słowa...kolego ledwo co zarejestrowałeś się na forum i już dowodzisz...nie żebym popierał zachowanie kolegi SnowMoto, bo ono też było nie na miejscu, ale wydaje mi się, że ostatnio zdecydowanie za dużo na forum jest agresji...przecież nie o to chodzi...mam nadzieję, że to przez tą przedłużającą się zimę i brak możliwości śmigania na moto;)
A wracając do tematu, napisz: czy moto jest Ci znane, jaki przebieg, stan itp itd. Mile widziane zdjęcia.
Spokój mi tu! Pooglądajcie sobie fotki, potem 10 przysiadów i może Wam przejdzie.
Jechać z janem. . . przyszedł tu jakiś człowiek z lasu i sam pajacuje kup se skuter lepiej
Snowmoto popierwsze primo powitanie było po2 primo wyszukiwarka była lecz nic ciekawego nie znalazłem, po 3 od kiedy się ocenia jeźdzca po napisaniu posta? BURAK jesteś i tyle... skoro nie chcesz się włańczać w dyskusje omiń ten post i tyle a nie pajacuj!!!
Sądząc po twojej znajomości ojczystego języka, to tak JA jestem burakiem. Pomyśl 5 minut zanim zadasz pytanie. DRZ może kosztować i 5tyś i 25 tyś- wszystkie z tego samego rocznika, który wymieniłeś.
Ja, zastanawiając się nad najbardziej odpowiadającym mi SM, spędziłem chyba ze dwa tygodnie w wyszukiwarce i szlag mnie trafiał, jak musiałem się przedzierać przez masę praktycznie takich samych nic niewnoszących tematów. Tym bardziej determinowało mnie do niezakładania kolejnego, a ew. wątpliwości załatwiam PW.
Odpowiadając na pytanie, to 12 tyś za DRZ 2006 rok jest wg. mnie dobrą ceną. i to dobry motocykl na początek przygody z SM.
P.S. Idę poszukać włańcznika w moim moto ;-)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=qpSV9X4dFZM[/url]
Opryskliwi jesteście, gdybym teraz pierwszy raz wszedł na to forum to też co po niektórych miał bym za "buraków" .
Jeszcze nie dawno była dyskusja, żeby forum było profesjonalne tfu, żeby pojawiały się tylko tematy i rozmowy związane z tematyką supermoto , a teraz ? Wchodzi ktoś świeży i na wejściu jest ciśnięty bo przecież od razu musi sie na wszystkim znać i nie chodzi o tylko ten temat , ale o dziesięć, dwadzieścia innych.
dobrze prawisz kolego, ale niestety nie jestes lepszy od innych
,,Spoooko koleś, będę jutro w takim sklepie, przymierzyć za Ciebie coś ?,,
a tak poza tym, wiekszosc uzytkownikow tego forum to szczeniaki ,dlatego jest jak jest. Choc wiele sie juz dowiedzialem z tego forum, to mam jeszcze wiele pyt , ale zadaje je juz na innym portalu::)))
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » DRZ 400 sm
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 72 zapytań