31

Odp: KTM 690 SMCR vs DUCATI HYPERMOTARD 796

wrocmy do drugiej czesci podstawowego pyt........ czy smcr ma mapy zaplonu? zaraz pewnie zadzwonie do dilera i sie zapytam ,ale jak one dzialaja w praktyce? gdzies wyczytalem ,ze na najslapszej mapie czujesz jak bys jechal 250tka. Moze tedy droga?

KTM 690 SMC-sprzedany:)
Szukam-kupie Honde CR-CRF w pelnej specyfikacji SM odpicowana cena do 35tys

32

Ma na pewno. Jak się zrobi cieplej to nie odmówię sobie przyjemności podjechania na hamownię do Rapidu i wtedy sprawa będzie jasna.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

33

radziu napisał/a:
tigerman napisał/a:

Panowie, Mój kolega skończył karierę na DRZ i moim zdaniem nie ma reguły nawet 125 może okazać się potworem.

Opowiedz nam swoja historie :)
Ja tez znam takiego co zakonczyl kariere na DRZ i prawie oko stracil :)

O co Ci chodzi kolego bo nie kumam z tym okiem, i z ta historią ?

Kupuj SMC.

TOR JEST WSZęDZIE

34

aktivebat.no napisał/a:

wrocmy do drugiej czesci podstawowego pyt........ czy smcr ma mapy zaplonu? zaraz pewnie zadzwonie do dilera i sie zapytam ,ale jak one dzialaja w praktyce? gdzies wyczytalem ,ze na najslapszej mapie czujesz jak bys jechal 250tka. Moze tedy droga?

To sa mapy przepustnicy
Na mapie Soft po prostu otwiera max 45% i to na wysokich obrotach, bo na niskich np 10%
http://i39.tinypic.com/fxyptv.jpg

raczej na deszcz niz do normalnej jazdy

Wgrywam mapki do KTM'ów
tel: 797 237 537

35

Nigdy nie uwierzę w to, że ktoś jest w stanie kupić taki fajny motocykl i jeździć nim na najbardziej żałosnej mapie.
Pierwsza runda wokół bloku ok., ale później na bank przestawisz na mapę "high?".
Przecież to jest mocniejsze od rozumu.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

36

Na najsłabszej mapie jechałem chyba raz i cholera mnie brała.
Kręcisz manetką, a ten potwór "mówi", że nie będzie jechał i już!
Musiałem się zatrzymać na poboczu i ja przełączyć.

0,654l SMC AKR

"Dialogi nie dobre... Bardzo nie dobre dialogi są.
Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Proszę pana..."

37

:)))), czyli mozna z tego dzikiego mustanga zrobic osiolka:))), mysle ,ze polaczenie rozumu i korzystanie w rozwazny sposob z mozliwosci motocykla nie jest przeszkada by byl to SM NA START:))..... niestety tak to juz jest ,ze czlowiekowi podoba sie tylko to co najlepsze:)))

ps.. wysylalem zapytanie co do ceny SMCR .....a 450SMR takze posiada mapy? i czy jest to wersja tylko na tor?

38

SMR race only!!! pewnie ze mozna SMR ucywilizować na ruch po drogach publicznych ale to wymaga sianka.

MZ Baghira Black Panther 660 SM --> Z1000 2010" gen. 3
SM...I'll be back!!!

39

aktivebat.no , nic do ciebie nie mam... ale jak jestes zainteresowany kupnem KTM SMC-R czy czy 450SMR to wez chociaz zerknij na strone KTM, albo google.... masz tam mase informacji !!! odrazu sie dowiesz ze 450SMR to wyscigowka klasy S2 itp itp

Huska 701 '17

40

aktivebat.no -  z ciekawości jakie moto wybrałeś? (w innym temacie wspomniałeś o tym)

MZ Baghira Black Panther 660 SM --> Z1000 2010" gen. 3
SM...I'll be back!!!

41

Na pewno KTM:)

0,654l SMC AKR

"Dialogi nie dobre... Bardzo nie dobre dialogi są.
Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Proszę pana..."

42

Wybralem KTM bo Dukat nie ogarnie mojej trasy :)),  moto ma byc wykorzystywane w pracy, jazda puszka mnie juz strasznie nudzi i meczy....mam nadzieje ,ze KTm sprawi iz do roboty bede szedl z usmiechem :))))

43

Raczej zapier..ał z uśmiechem:)

44

mcienki napisał/a:

Raczej zapier..ał z uśmiechem:)

Zdecydowanie z normalną jazdą nie będzie to miało nic wspólnego - mogę zapewnić :)

45

Barteksm napisał/a:

Nie widze hypermotarda w lesie, na hopie , na schodach, a jeśli tam nie widze motocykla to nie jest on supermoto . Koniec kropka nikt mnie nie przekona !

[url]http://www.motogen.pl/multimedia/rozne/za-kulisami-klip-ducati-hypermotard-796,art118.html[/url]
[url]http://www.dailymotion.com/video/x9epcl_ducati-hypermotard-a-for-adventure_auto[/url]

jak widac dusia jest i na schodach i w lesie i w terenie:)))